Duygu Alkan, zangeres Turkse muziek, zangdocent en saz leraar in Rotterdam. Ik geef individuele saz lessen aan kinderen en volwassenen.

Duygu Alkan Sazlessen in Rotterdam

Leer Turkse Saz spelen in Rotterdam!

Ben je opzoek naar Turkse saz lessen in Rotterdam? Laten we dan kennismaken! Mijn naam is Duygu Alkan. Ik ben zangeres en saz leraar in Rotterdam. Ik geef individuele saz kursu aan kinderen en volwassenen. De lessen worden in mijn studio in Rotterdam Kralingen gegeven.

Saz met lange- en korte hals

De Sazlessen worden gegeven op een Saz/Baglama met korte- of lange hals. Je leert hoe je de Saz moet stemmen.

Sazlessen voor kinderen Rotterdam

Op een leuke manier leert je kind de eerste liedjes op de saz spelen. We spelen Turkse liedjes en populaire liedjes die je kind al kent. Ook algemene muzikale kennis.

Sazlessen voor beginners

Je leert een ontspannen manier om de saz vast te houden, hoe je de vingers op de snaren moet plaatsen en spelen met plectrum of vingers. We beginnen met eenvoudige liedjes en je leert verschillende ritmes en vingerzettingen.

Saz voor meer gevorderden

We besteden aandacht aan de ontwikkeling van je techniek en je leert meer over harmonie, makam, improvisatie, intervallen, modes, ornamenten en stilistische elementen.

Fexibel en voordelig

Extra handig voor meer gevorderde en volwassen studenten: de strippenkaart van 5 of 10 Saz lessen geeft je flexibiliteit in je agenda. Lessen op afspraak. Nooit meer een les missen.

Online Saz lessen

Tevens bied ik leuke, motiverende en volledige online saz lessen. Live feedback en persoonlijke instructies.

Over Duygu

Duygu treedt regelmatig op als zangeres en geeft zanglessen in de Turkse muziek. Duygu is ook dirigente van enkele Turkse zangkoren. Zij behaalde haar bachelor diploma in Turkse zang aan het Ege Staatsconservatorium in Izmir, en haar masterdiploma aan het Rotterdamse Conservatorium Codarts.Tijdens haar studie heeft zij zich diepgaand verdiept in het klassieke Turkse muzieksysteem (Makam). Daarnaast interesseert de pedagogiek haar zeer. Duygu heeft opgetreden op verscheidene internationale festivals in Europa en klein-Azie: van Paradiso in Amsterdam, tot en met het Ataturk Cultural Center in Turkije en het Saad Abdullah Palace in Noord-Irak.Onlangs verscheen haar EP album "My Garden's Perenials" uit, waarop zij samenwerkte met grootmeesters in de klassieke en traditionele Turkse muziek: Derya Turkan, Cenk Erdogan, Coskun Karademir.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Kralingen Rotterdam
  • Rotterdam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Koerdisch
  • Nederlands
  • Turks

Neem even contact op over de lesprijzen! Tot snel!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it! Dr. Joe Dispenza