Trombonelessen in Rotterdam - Schiedam. Trombone leren spelen Salsa, jazz, pop, klassiek en meer. Tromboneleraar Rotterdam Matteo Paggi.

Matteo Paggi Trombonelessen in Rotterdam

Tromboneles in Rotterdam - Matteo Paggi

Ciao! Ik ben Matteo, een Italiaanse trombonist en trombonedocent, gevestigd in Rotterdam. Heb je altijd al trombone willen spelen en is het er nooit van gekomen? Heb je in het verleden gespeeld en ben je van plan om weer te beginnen met spelen? Ik deel graag mijn passie voor muziek met jou! Ik geef de trombonelessen in het Engels en Italiaans en ik ben Nederlands aan het leren.

Muziekstijlen

Als trombonist kun je veel verschillende soorten muziek spelen. Ik stimuleer je daarin graag en kan je daar perfect bij helpen. Van klassieke muziek tot jazz, latin, rock, salsa en populaire muziek! Je eigen composities maken ? Ook daar heb ik veel ervaring in! Top!

Ervaring

In Italie heb ik tromboneles gegeven aan 4 verschillende muziekscholen. Aan kinderen, die voor het eerst met de trombone begonnen, maar ook aan volwassenen die al enkele jaren trombone speelden. Als je je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, een betere muzikant wilt worden en inspiratie wilt opdoen om je passie voor muziek te uiten, dan zijn mijn lessen wat je zoekt!

Proefles trombone

In de proefles maken we even kennis, bespreken we je doelen en wensen en maak je even kennis met mijn manier van lesgeven. Heb je nog nooit trombone gespeeld? Je hoeft voor de proefles nog geen instrument te hebben. Boek gewoon een proefles en probeer of trombone iets voor je is.

pBone lichtgewicht

Een pBone trombone is van plastic, zeer sterk en absoluut licht van gewicht. De schuif glijdt prima en de posities zijn zeer nauwkeurig. De toon is bijzonder goed, dus al met al is de pbone een zeer goede koop voor starters en kinderen.

Trombonelessen - beginners tot gevorderd

Ik heb een relaxte manier van lesgeven en vind een leuke sfeer in de les belangrijk, maar doe geen concessies aan de kwaliteit en ik zorg ervoor dat je een goede muzikale en technische basis krijgt.

Wat kun je verwachten?

In de lessen werken we aan gehoortraining, zingen, muziek lezen, zoemen ( buzzen), embouchure, ademhaling, lichaamshouding, improvisatie.

Moderne leermethode

Ik wil dat je je goed voelt met je instrument en de muziek op een ontspannen manier benadert. Ik heb daarom verschillende methoden en veel leuke en inspirerende oefeningen voor je om elk technisch probleem van de trombone te bestuderen. We maken onder andere gebruik van de uitstekende methode van Arnold Jacobs.

Tromboneles bij mij in de studio of bij jou thuis

De trombonelessen geef ik in mijn muziekstudio in Schiedam. Ik geef ook overdag lessen bij mij thuis in Charlois (metrohalte Slinge). Indien gewenst is het altijd mogelijk om bij jou in Rotterdam en Amsterdam les te volgen.

Over Matteo

Matteo Paggi is een veelzijdige muzikant die sinds het begin van zijn muzikale carriere verschillende soorten muziek en muzikale benaderingen heeft verkend.Hij studeerde cum laude af in de klassieke muziek als orkesttrombonist en voltooide daarna de master Trombone Jazz aan het Conservatorium van Amsterdam.
Matteo treedt op met tal van symfonie- en operaorkesten, maar ook op popmuziekfestivals, jazz-, blues- en met Rock&Roll-muzikanten met wie hij door heel Europa toert.
Hij werd tijdens zijn bachelor klassieke muziek uitgeroepen tot een van de 10 beste studenten aan het conservatorium, won de Inner Wheel International Prize en perfectioneerde zijn vaardigheden in compositie, kamermuziek en directie aan Stanford University en Marquette University in de VS.
Onder de artiesten waarmee hij het podium deelde zijn: Enrico Rava, Tony Coleman, Yamandu Costa, Adam Rapa, Dianne Reeves, Peter Washington, Ethan Iverson, Dan Weiss, the Imperial Triumphant, La Pegatina, Matthew Lee, Fabrizio Bosso, Giovanni Sollima, Don Farinacci, Veronica Swift en vele anderen.
Zijn actieve projecten omvatten de kwintetsamenwerking met jazzicoon Enrico Rava "The Fearless Five", het verrassende trio "The Unexpected Virtue of Ignorance", de "Early Jazz" band "The Fried Seven" (winnaar van de Kerel van Eerd Music Award 2021 ) en zijn leidende projecten "Matteo Paggi en de Giraffes" en "WORDS".

Ook heeft hij op zijn naam staan samenwerkingen met de Nederlandse TV in het meest bekeken programma van Nederland 'Even tot Hier' (winnaar van De Ring 2022 en Ere-Nipkowschijf in 2023) en samenwerkingen met zangers als Dennis van Aarssen en Johnny Rosenberg, ook via het 'BOSCO

Don't try to play all you know in one night - Count Basie to Al Grey.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Rotterdam
  • Schiedam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Italiaans

The Best Music Teacher!

The best music teacher I could meet. Although small at the time of my approach to music he was able to transmit the passion for music to me, involving me in the lessons with his overwhelming sympathy, professionalism and knowledge of the subject. Always available to listen to my difficulties and patiently to help me overcome them. What can I say, THE BEST
Gabriele

Prima tromboneleraar!

Matteo is een prima docent. Ik heb een leuke introductieles gehad. Het smaakt naar meer. Matteo heeft een leuke manier van lesgeven. Hij weet veel en kan mij goed helpen in de trombone achtbaan.
P

Good Trombone Teacher!

Matteo is a good teacher. I had a nice introduction lesson. It tastes like more. He knows a lot and can guide me well on this trombone rollercoaster ride. P

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza