Duygu Alkan - Klassieke en populaire Turkse muziek, traditionele Turkse muziek (folk), en Armeens, Koerdisch en Grieks repertoire.

Duygu Alkan Zanglessen Turkse muziek in Rotterdam

Zing Turkse muziek!

Ben je opzoek naar Turkse zanglessen? Wordt het je eerste zangles Makam of heb je al meer ervaring met orientaalse muziek en wil je verder komen? Houd je van zingen in een van de vele talen uit de regio (Armeens, Koerdisch, Grieks). Wil je leren hoe je je stem goed gebruikt? Laten we dan kennismaken.

Turks zangles  - Rotterdam

Mijn naam is Duygu Alkan. Ik ben zangeres en gediplomeerd zanglerares in Rotterdam. Ik geef individuele zanglessen aan beginnende en gevorderde zangers/zangeressen. De lessen worden bij mij thuis gegeven.

Traditioneel of modern

Je favoriete muziek zingen is de beste motivatie en geeft je het meeste plezier. Als concertzangeres, heb ik veel ervaring in klassieke Turkse muziek, traditionele Turkse muziek (folk), en een Armeens, Koerdisch en Grieks repertoire. Graag deel ik mijn passie en expertise met je!

Beginners

We kijken wat voor stemtype je hebt en maken een begin met basale zang techniek, ademhaling, dictie, basale Turkse Makam theorie (afhankelijk van de student), en werken aan beheersing over het bereik van de stem.

Gevorderden

We besteden aandacht aan de ontwikkeling van zangtechnieken, een dieper begrip van improvisatie technieken, intervallen, modes, ornamenten en stilistische elementen. Ik zal je motiveren voor het klassieke Turks-Ottomaanse repertoire, en je creativiteit stimuleren vanuit de beproefde methodiek van de vocale Makam muziek.

Fexibel -5 of 10-lessen strippenkaart

Extra handig voor gevorderde en volwassen studenten. De strippenkaart van 5 of 10 privé zanglessen geeft je flexibiliteit in je agenda. Lessen op afspraak. Nooit meer een les missen.

Saz - Baglama

Jezelf begelieden op Saz? Lees meer over Sazlessen in Rotterdam en boek een proefles.

Online zanglessen

Tevens bied ik leuke, motiverende en volledige online zanglessen voor beginners, gevorderde en zeer gevorderde zangers/zangeressen. Je krijgt live feedback en persoonlijke instructies.

Over Duygu

Duygu is een ervaren zanglerares, optredend zangeres in de Turkse muziek, en dirigente van Turkse zangkoren. Zij behaalde haar bachelor diploma in Turkse zang aan het Ege Staatsconservatorium in Izmir, en haar masterdiploma aan het Rotterdamse Conservatorium Codarts. Tijdens haar studie heeft zij zich diepgaand verdiept in het klassieke Turkse muzieksysteem (Makam). Daarnaast interesseert de pedagogiek haar zeer.

Duygu heeft opgetreden op verscheidene internationale festivals in Europa en klein-Azie: van Paradiso in Amsterdam, tot en met het Ataturk Cultural Center in Turkije en het Saad Abdullah Palace in Noord-Irak.
Tot slot, kwam dit jaar haar EP album "My Garden's Perenials" uit, waarop zij samenwerkte met grootmeesters in de klassieke en traditionele Turkse muziek: Derya Turkan, Cenk Erdogan, Coskun Karademir.

Gevestigd in

 • Rotterdam

Leslocatie

 • Kralingen Rotterdam
 • Rotterdam
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Koerdisch
 • Nederlands
 • Turks

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)