Ukulele spelen in Rotterdam? Folk, Turks, Liedjes, Songwriter? Check Aktas Erdogan!

Aktas Erdogan Ukulelelessen in Rotterdam

Ukulele spelen in Rotterdam!

Hi! Ik ben Aktas Erdogan, Turkse allround gitarist en ukulele leraar. Wil je ukulele leren spelen en heb je nog nooit een instrument gespeeld of ben je meer gevorderd? Iedereen is welkom. Ukulele is niet moeilijk en super leuk en relaxt!

Waarom privéles?

Misschien ben je via Youtube al begonnen om zelf uit te zoeken hoe het allemaal werkt? Krijg je niet alle grepen goed en wil je soepeler en met meer variatie kunnen strummen? Met een aantal privelessen kom je snel verder!

Wat doe je in de les?

Je leert akkoorden, tabs, verschillende strumming patterns en hoe je ontspannen het instrument bespeelt. Basis techniek, oefeningen op maat en je speelt vanaf de eerste les al een liedje!

Muziekstijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. Dit kan Folk, Country, Blues of traditionele Turkse muziek, Hawaii Ukuleleliedjes of de Beatles zijn!

Zelf liedjes maken?

Leuk! Ik help je als je vastloopt en geef je tips!

Leslocaties

In mijn lesstudio's waar de lessen plaatsvinden, Voermanweg (Alexandrium Shopping Center) en Larikslaan (Schiebroek-Hillegersberg) heb ik ook verschillende elektrische en akoestische gitaren.

Ukulele les aan huis

Wanneer het beter uitkomt om de lessen bij jou thuis te doen, kunnen we dit bespreken! Ik kom op de scooter eventueel ook aan huis om de uke lessen te geven!

Liedjes zingen op school

Ben je docent en zing je graag liedjes met de klas? Nog leuker is het wanneer je de liedjes kunt begeleiden op de ukulele. (Makkelijk mee te nemen!)

Ukulele groepsles

De ukelele is echt het instrument om samen met anderen te spelen, daarom bied ik ook groepslessen aan. Afspraak in overleg!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere week tijd om te oefenen? Met het strippenkaart-systeem heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Online Ukuleleles

Online Ukelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Aktas

Aktas Erdogan ontving zijn gitaaropleiding Klassiek/ Jazz en Pop aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Als docent heeft hij meer dan15 jaar ervaring. Als gitarist won hij de "Best Dutch Guitarist Prize" tijdens het Twents Gitaar Concours en hij was 1e prijswinnaar op de 'Istanbul Guitar Competition'. Aktas treedt op op binnen-en buitenlandse concertpodia en werkt regelmatig mee aan opnames. Er verschenen diverse albums. Als gitaardocent is hij verbonden aan The Nord Anglia International School of Rotterdam.

Everyone I know who is into ukulele is crackers, so get yourself a few and enjoy yourselves - George Harrison

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Rotterdam Alexander
  • Hillegersberg

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Turks
  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein