Ukuleles aan huis voor volwassenen en kinderen in Rotterdam - Cem Ergul, Turkse allround gitarist en ukulele leraar in Rotterdam.

Cem Ergul Ukulelelessen in Rotterdam

Ukulele spelen in Rotterdam!

Hi! Ik ben Cem Ergul, Turkse allround gitarist en ukulele leraar in Rotterdam. Wil je ukulele leren spelen en heb je nog nooit een ukulele gespeeld  en wil je gezellig met vrienden kunnen jammen en liedjes zingen? Iedereen is welkom. Ukulele is niet moeilijk en super leuk en relaxt! Ik geef de Ukelessen bij jou aan huis in Rotterdam. Maak een afspraak voor een proefles.

Waarom priveles?

Misschien ben je via Youtube al begonnen om zelf uit te zoeken hoe het allemaal werkt? Krijg je niet alle grepen goed en wil je soepeler en met meer variatie kunnen strummen? Met een aantal privelessen kom je snel verder!

Wat doe je in de Ukuleleles?

Je leert akkoorden, tabs, verschillende strumming patterns en hoe je ontspannen het instrument bespeelt. Basis techniek, oefeningen op maat en je speelt vanaf de eerste les al een liedje!

Muziekstijlen en Ukulele

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. Dit kan Folk, Country, Blues of traditionele Turkse muziek, ukuleleliedjes of de Beatles zijn!

Zelf liedjes maken voor je Uke?

Leuk! Ik help je als je vastloopt en geef je tips over akkoorden en variatiemogelijkheden wat betreft strummen!

Ukulele les aan huis

Wat is er gemakkelijker dan Ukulele leren spelen bij jou thuis in Rotterdam? Dus kom ik graag naar jou toe. In principe zijn de lessen dan altijd minimaal 45 minuten.

Liedjes zingen op school met Ukulele

Ben je docent en zing je graag liedjes met de klas? Nog leuker is het wanneer je de liedjes kunt begeleiden op de ukulele. (Makkelijk mee te nemen!) Ik geef ook les in het Turks en Koerdisch

Ukulele groepsles

De ukelele is echt het instrument om samen met anderen te spelen, daarom bied ik ook groepslessen aan. Afspraak in overleg!

Flexibiliteit

Heb je een drukke baan en niet iedere week tijd om te oefenen? Met het strippenkaart-systeem van 5 of 10 lessen heb je flexibiliteit en mis je nooit een les!

Online Ukuleleles

Online Ukelessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima!

Over Cem

Everyone I know who is into ukulele is crackers, so get yourself a few and enjoy yourselves - George Harrison

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Den Haag
  • Rotterdam

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Koerdisch
  • Nederlands
  • Turks

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)