Annelieke Marselje Vioolles in Rotterdam

Viool! Omdat het je raakt!

Het gevoel wanneer je iemand prachtig viool hoort spelen! Wow! Het boeit en raakt mij iedere dag! Of je nu voor het eerst vioolles gaat nemen of al een ervaren speler bent, mijn prioriteit is om je te inspireren en te motiveren. Ik ben Annelieke Marselje. Violiste en altvioliste in Rotterdam en ik ben super gemotiveerd om met je aan de slag te gaan!

Stijlen

 Je kunt bij mij uiteraard terecht voor klassieke muziek, maar ook heel goed voor Jazz, Pop, Hip-Hop en wereldmuziek. Ik heb veel ervaring als optredend artiest met deze stijlen en vind het leuk je in dit repertoire te begeleiden. Elke stijl heeft specifieke kenmerken en manieren om je viool te gebruiken.

Vioolles voor kinderen

Heerlijk om als kind met viool te beginnen! Er zijn veel leuke lesmethodes en liedjes om vanaf het begin plezier aan muziek te beleven. We spelen samen in je les. Ik zorg altijd voor een prettige en gezellige sfeer in de les.

Beginner

Als je nog nooit eerder viool hebt gespeeld dan kan het misschien overweldigend lijken. Maar we beginnen rustig aan! Het leren van noten, techniek en een goede houding gaan goed samen. Vanaf de eerste les kunnen we al samen liedjes spelen en ga je met een blij gevoel naar huis!

Gevorderden

Je werkt aan toonvorming, een mooi vibrato, intonatie, diverse treektechniekjes en je ontwikkelt een soepeler manier van spelen. Behoefte aan nieuw repertoire en voordrachtstukken die je nog niet kent? Zit je in een orkest, ensemble of band?  Slim om je partijen mee te nemen naar les om de lastige plekjes samen door te nemen, zodat je meer relaxt en zelfverzekerd voelt.

Jazz en improvisatie

Als je de basis van jazz-harmonie wilt leren, passen we de kennis van akkoorden en toonladders toe om mee te spelen met jazznummers. Met het uitschrijven van solo's en die na te spelen leer je hoe je kunt improviseren en solo's op kunt bouwen. Wil je het proberen? Boek een proefles!

Leslocatie

De vioollessen worden bij mij thuis gegeven in Rotterdam Noord. Er stopt een tram iedere 8 minuten met een loopafstand van 3 minuten. In overleg kunnen de lessen in Hillegersberg of Rotterdam Noord aan huis gegeven worden.

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Annelieke

Annelieke studeerde klassiek viool aan het conservatorium van Rotterdam en Tilburg. Na haar studie is Annelieke zich vooral gaan richten op het spelen met pop en jazz artiesten. Ze heeft o.a. samengewerkt met grote artiesten als Michael Buble, Rod Stewart, Andrea Bocelli, Kensington, Nick&Simon, Andre Hazes, David Garret. Maar Annelieke speelt ook nog veel in klassieke ensembles waaronder met haar zus die harpiste is.

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza