Viool leren spelen in Rotterdam. Vioolles voor volwassenen, kinderen en jongeren. Viooldocente Annelieke Marselje, ook voor vioolles aan huis in Hillegeresberg.

Annelieke Marselje Vioollessen in Rotterdam

Vioolles Rotterdam

Ik ben Annelieke Marselje. Violiste, altvioliste en enthousiast vioollerares in Rotterdam. Of je nu voor het eerst vioolles gaat nemen of al een ervaren speler bent, mijn prioriteit is om je te inspireren en te motiveren om goed en mooi viool te spelen!

Stijlen

Je kunt bij mij uiteraard terecht voor klassieke muziek, maar ook heel goed voor Jazz, Pop, Hip-Hop, improvisatie en wereldmuziek. Ik heb veel ervaring als optredend artiest met deze stijlen en vind het leuk je in dit repertoire te begeleiden.

Vioolles voor kinderen

Heerlijk om als kind met viool te beginnen! Er zijn veel leuke lesmethodes en liedjes om vanaf het begin plezier aan je viool te beleven. We spelen samen in je les. Ik zorg altijd voor een prettige en gezellige sfeer in de les en plezier is het belangrijkste! Zo blijf je gemotiveerd en ga je vooruit, in je eigen tempo!

Beginner

Als je nog nooit eerder viool hebt gespeeld dan kan het misschien overweldigend lijken. Maar we beginnen rustig aan. Het leren van noten lezen, techniek en een goede houding gaan goed samen. Vanaf de eerste les kunnen we al samen een heel eenvoudig liedje spelen en ga je met een blij gevoel naar huis!

Meer ervaren?

Je werkt aan toonvorming, een mooi vibrato, intonatie, diverse streektechniekjes en je ontwikkelt een soepeler manier van spelen. Behoefte aan nieuw repertoire en voordrachtstukken die je nog niet kent? Zit je in een orkest, ensemble of band?  Slim om je partijen mee te nemen naar les om de lastige plekjes samen door te nemen, zodat je je meer relaxt en zelfverzekerd voelt.

Jazz en improvisatie

Ik leg je graag de basis van jazz- en pop akkoorden uit. Als je dit een beetje onder de knie hebt, passen we de kennis van akkoorden en toonladders toe om mee te spelen met nummers die je leuk vindt. Met het uitschrijven van solo's, en die na te spelen, leer je hoe je kunt improviseren en solo's op kunt bouwen.

Leslocatie

De vioollessen worden bij mij thuis gegeven in Rotterdam Noord. Er stopt een tram iedere 8 minuten met een loopafstand van 3 minuten. In overleg kunnen de lessen in Hillegersberg of Rotterdam Noord aan huis gegeven worden.

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Annelieke

Annelieke studeerde klassiek viool aan het conservatorium van Rotterdam en Tilburg. Na haar studie is Annelieke zich vooral gaan richten op het spelen met pop en jazz artiesten. Ze heeft o.a. samengewerkt met grote artiesten als Michael Buble, Rod Stewart, Andrea Bocelli, Kensington, Nick&Simon, Andre Hazes, David Garret. Maar Annelieke speelt ook nog veel in klassieke ensembles waaronder met haar zus die harpiste is.

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Rotterdam Noord
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Gezellige en leerzame vioollessen!

Annelieke is als docent niet alleen heel bekwaam, maar ook hartstikke gezellig. Ik ga met veel plezier naar de vioolles. Ze geeft gezellige en leerzame lessen die erg motiveren!
Nicolette

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza