Piano lessons all levels and ages Scheveningen- Piano teacher Sofia Vasheruk - Piano Lessons in English, Italiano, Russian

Sofia Vasheruk Pianolessen in Scheveningen

Pianolessen op Scheveningen - Alle leeftijden

Hallo! Ik ben Sofia Vasheruk, een professionele concertpianiste en enthousiaste pianolerares 'op' Scheveningen. Het is mijn passie om pianolessen te geven aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik spreek vier talen: Engels, Nederlands, Russisch en Italiaans, maar mijn favoriete taal is de taal van de muziek!

Beginners en gevorderden

In mijn pianolessen voor beginners en gevorderden gaan we samen op ontdekkingsreis. Niet alleen om technisch piano te spelen, maar ook om beter te leren luisteren en de magie van muzikale stromingen te begrijpen. Ontdek de geheimen van prachtig pianogeluid en de kunst van muzikale expressie.

Wat kun je verwachten?

Je leert een goede basis met etudes, voordrachtstukken, solfege, toonladders, allerhande oefeningen en prachtig repertoire. Ik sta open voor jouw inbreng van muziekstukken die je graag wilt spelen en help je graag bij het vinden van de juiste bladmuziek, of het arrangement van jouw favoriete muziek.

Praktisch en leuk

Een leuk element van mijn lessen is dat we vaak 4-handig spelen. Het samenspel vereist niet alleen technische precisie, maar het laat je ook luisteren op een manier die de nuances van de muziek versterkt. Plezier in muziek staat voorop!

Divers repertoire

Klassieke muziek biedt veel variatie en is op zichzelf al divers, maar samen kunnen we ook de uitdaging aangaan om meer hedendaagse muziek te verkennen en unieke manieren te ontdekken om ze te spelen.  Met mijn tips en gerichte aanwijzingen ontwikkel je een soepele techniek en werk je aan klank, expressie en interpretatie.

Proefles Piano

De proefles is een fijne manier om even kennis te maken en je wensen en doelen te bespreken. Ik ben benieuwd welke muziek je voorkeur heeft. Je speelt meteen even op mijn mooie Blüthner vleugel. Neem gerust contact op!

Waar en wanneer?

Ik geef de lessen in Scheveningen, bij mij thuis, op een zeer bijzondere oude Blüthner-vleugel. Het lesrooster kan vast zijn, maar kan ook flexibel, met de strippenkaart van 5 of 10 lessen heb je gemak en flexibiliteit.

Over mij

Ik ben geboren in Moskou en heb daar gestudeerd voordat ik naar Nederland verhuisde om mijn studie voort te zetten en later ook naar Italie ging. De afgelopen 10 jaar ben ik actief als solist opgetreden met verschillende orkesten, heb ik veel gespeeld in kamermuziekensembles en diverse thematische projecten gecreeerd om klassieke muziek dichter bij een jonger publiek en minder ervaren luisteraars te brengen. 

Lesgeven is voor mij het delen van mijn ideeën en leren om ze op de meest aantrekkelijke manier te formuleren. Er is nooit slechts een manier om iets te beschrijven of uit te leggen; creativiteit en voortdurend zoeken naar de beste manier zijn essentieel. Het zien ontstaan van begrip en interesse bij de leerling is als brandstof voor meer creativiteit, zowel in het lesgeven als in het zelf maken van muziek.
Muziek heeft de kracht om een personage te vormen. Met behulp van muziek kun je jezelf leren om de juiste gevoelens te ontwikkelen. Door je leven te vullen met muziek, wordt het rijker en intenser.
Muziek is nooit alleen maar een toon, maar een heel persoonlijke uitdrukking van iets dat zich geleidelijk in ons ontwikkelt.

Gevestigd in

  • Scheveningen

Leslocatie

  • Scheveningen
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Russisch
  • Italiaans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?