Celloles aan huis in Utrecht en omgeving. Online celloles mogelijk Berta García Sanz - Kinderen , jongeren en volwassnen.

Berta García Sanz Cellolessen in Utrecht

Cellospelen is heerlijk!

De klank van de cello raakt je direct en wanneer je eenmaal ervaren hebt hoe het voelt als je zelf die tonen uit je instrument haalt...Cellospelen laat je niet meer los! Ik ben celloleraar Berta Garcia Sanz en ik geef privé cellolessen in mijn studio in Utrecht Lombok en in de supergave locatie Perron West.

Celloles - Beginners

Heb je altijd al de wens gehad om cello te leren en gaat het er nu eindelijk van komen? Zoek je cellolessen voor je kind? In een gezellige en positieve sfeer leer je stap voor stap de basis van cellospelen.

Wat ga je leren?

We maken gebruik van leuk en modern lesmateriaal. Je leert noten lezen, ontwikkeling van je gehoor, basis muziektheorie, zelfstandig studeren. Natuurlijk spelen we mooie stukjes en duetten voor 2 cello's in je les.

Celloles - gevorderden

Met mooie voordrachtstukken en in moeilijkheidsgraad oplopende etudes ontwikkel je streektechniek, intonatie, vibrato, positiespel, duimpositie en we werken aan een prachtige klank. Verdiep je muzikaliteit terwijl je de muziek speelt die je raakt! Klassiek, hedendaags, pop of barokmuziek, je kunt ervoor bij mij terecht

Cello en Yoga

Door mijn passie voor Yoga kwam ik erop om bepaalde Yoga-oefeningen te integreren in mijn lespraktijk. Met geweldig resultaat! Merk hoe bij het cellospelen een betere balans, ontspannen houding en een vrije toon je speelplezier vergroten! Minder blessures en omgaan met stress bij een eventueel optreden gaat gemakkelijker!

Kamermuziek

Wil je samen met een pianist of andere muzikant naar les komen? Kamermuziek is mijn grote passie  en ik geef je graag tips en tricks over samenspel en we werken aan de interpretatie van de muziek!

Orkestpartijen

Ik heb veel ervaring in orkestspel en de voorbereiding van audities. Je kunt altijd je orkestpartijen meenemen voor vingerzettingen, streken en advies bij het studeren.

Face to Face  - Online cellolessen

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Over Berta

De cello wordt wel het instrument genoemd dat het dichtst bij de menselijke stem ligt. Het mooiste wat je kunt doen is zingen op je cello! Ik ben het daar helemaal mee eens! De houding en manier van spelen is natuurlijker dan bij de viool en je omarmt je instrument als het ware. Hierom ben ik ooit verliefd geworden op de cello. Na mijn conservatoriumopleiding in Spanje te hebben afgerond in 2014 heb ik mijn Master behaald in Nederland. Ik woon in Utrecht en ik ben mij steeds meer gaan toeleggen op het lesgeven en ik vind het super leuk! Ik treed daarnaast als freelance cellist regelmatig op met verschillende ensembles en orkesten, waaronder het mede door mij opgerichte Libero Strijkorkest. Dit ensemble speelt de concerten uit het hoofd. Als muziekdocent is zij verbonden aan het Leerorkest in Raalte.

Gevestigd in

 • Utrecht

Leslocatie

 • Aan huis
 • Utrecht Lombok
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Spaans
 • Duits
 • Frans
 • Engels
 • Nederlands

Leuke cellolessen!

Ik volg nu ruim een jaar met veel plezier celloles bij Berta. Ik had nog geen ervaring met de cello maar dankzij Berta's geduldige, leuke en motiverende manier van lesgeven maak ik mooie stappen vooruit. Ze is flexibel wat betreft het maken van afspraken en de lessen vliegen voorbij, onder andere omdat het ook gewoon heel gezellig is. Ik ben blij dat ik bij Berta terecht ben gekomen!
Fabienne V.

Iedere les is interessant!

Ik had nog helemaal geen ervaring met het spelen op een cello toen ik begin 2020 op 63-jarige leeftijd een proefles afsprak met Berta. Toch wel wat zenuwachtig begonnen aan die les, maakte dat al snel plaats voor een ontspannen gevoel en dat gevoel krijg ik iedere les weer. Berta is gepassioneerd voor de cello en die passie deelt ze met bevlogenheid met mij. Iedere les maakt ze weer interessant door technische oefeningen af te wisselen met auditieve oefeningen waardoor je de liedjes steeds beter ga spelen. Ik had me geen betere lerares kunnen wensen.
Jan.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza