Michael Ibsen
Elektrische gitaarles

Gitaarspelen is cool - beginners - gevorderden

Zoek je gitaarlessen in Utrecht voor je kind of wil je zelf elektrische gitaar spelen maar heb je het nog nooit geprobeerd? Of ben je gevorderd en zoek je een gitaarleraar die je meer uitdaging en échte oplossingen biedt voor de soms lastige dingen waar je tegen aan loopt in je gitaarspel?

Gitaarles aan huis in Utrecht

All-round muzikant en gitaardocent Michael Ibsen: Ik kom voor de gitaarlessen graag bij jou thuis in Utrecht en omgeving. Je hebt maximale flexibiliteit met de Strippenkaart van 10 lessen en je verliest nooit een les!

Blues - Metal - Folk - Rock- Pop

De gitaar is een veelzijdig instrument en je kunt het in bijna iedere soort muziek gebruiken. Ik zelf speel graag ongeveer alles van klassiek tot metal! Dus we bespreken je muzikale wensen en voorkeur en jij speelt de muziek waar je blij van wordt. Je leert alle bijpassende speeltechnieken.

Songwriter

Eigen songs schrijven of anderen begeleiden met je gitaar? Tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk helpen je verder. Leer veel akkoorden, speeltechnieken en improvisatie.

Oefenen met plezier!

Naast een degelijke techniek en praktische oefeningen is de belangrijkste factor in de les het plezier en enthousiasme voor muziek. Zolang je ergens plezier in hebt, kun je namelijk dingen leren. Daar gaan we voor zorgen!

Over Michael Ibsen

Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaarleraar en heb mijn Masters of Music van UBC in Vancouver Canada. Ook als ensemble coach heb ik veel ervaring en ik begeleid graag je ensemble of band. Zowel als klassiek sologitarist als als rock- en metal muzikant speel ik regelmatig op festivals en in concerten. Een van mijn grootste passies is om mijn ervaring en liefde voor de verschillende muzieksoorten met jou te delen!

Contact Michael Ibsen

Great guitar teacher!

Michael Ibsen is an experienced and knowledgeable teacher who can customise his teaching approach to suit the learning styles of different students.  He is able to effectively communicate with students of any age.
Leanne Ho, Owner of Bravo Music

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!