Gitaarlessen  aan huis in Utrecht - Rock, pop, funk, metal, punk! Boek nu een proefles bij Michael Ibsen

Michael Ibsen Gitaarlessen in Utrecht

Gitaarspelen is cool!

Zoek je gitaarlessen in Utrecht voor je kind of wil je zelf elektrische gitaar spelen maar heb je het nog nooit geprobeerd? Of ben je gevorderd en zoek je een gitaarleraar die je meer uitdaging en échte oplossingen biedt voor de soms lastige dingen waar je tegen aan loopt in je gitaarspel?

Gitaarles aan huis in Utrecht

Hi ik ben all-round muzikant en gitaardocent in Utrecht Michael Ibsen. Ik kom voor de gitaarlessen graag bij jou thuis in Utrecht en omgeving. Je hebt maximale flexibiliteit met de Strippenkaart van 5 of 10 gitaarlessen.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Blues - Metal - Folk - Rock- Pop

De gitaar is een veelzijdig instrument en je kunt het in bijna iedere soort muziek gebruiken. Ik zelf speel graag ongeveer alles van klassiek tot metal! Dus we bespreken je muzikale wensen en voorkeur en jij speelt de muziek waar je blij van wordt.

Beginners - gevorderden

Je leert alle speeltechnieken, finger style, muziek theorie, akkoorden, solo's improviseren en veel informatie over software en speciale effecten op je gitaar. Maak een afspraak voor een proefles!

Songwriter

Eigen songs schrijven of anderen begeleiden met je gitaar? Tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk helpen je verder. Leer veel akkoorden, speeltechnieken en improvisatie.

Oefenen met plezier!

Naast een degelijke techniek en praktische oefeningen is de belangrijkste factor in de les het plezier en enthousiasme voor muziek. Zolang je ergens plezier in hebt, kun je namelijk dingen leren. Daar gaan we voor zorgen! Benieuwd? Boek een proefles!

Over Michael Ibsen

Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaarleraar en heb mijn Masters of Music van UBC in Vancouver Canada. Ook als ensemble coach heb ik veel ervaring en ik begeleid graag je ensemble of band. Zowel als klassiek sologitarist als als rock- en metal muzikant speel ik regelmatig op festivals en in concerten. Een van mijn grootste passies is om mijn ervaring en liefde voor de verschillende muzieksoorten met jou te delen!

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Great guitar teacher!

Michael Ibsen is an experienced and knowledgeable teacher who can customise his teaching approach to suit the learning styles of different students.  He is able to effectively communicate with students of any age.
Leanne Ho, Owner of Bravo Music

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer