Gitaarlessen in Utrecht - Klassiek tot Metal! Boek nu een proefles bij Michael Ibsen - Photo  by Elysse Gilbertson

Michael Ibsen Gitaarlessen in Utrecht

Gitaarmuziek is prachtig!

Muziek hoort gewoon in je leven! Wat zouden we zonder muziek moeten doen? Zoek je een motiverende en enthousiaste gitaarleraar in Utrecht voor je kind? Of wil je zelf akoestische of elektrische gitaar spelen maar heb je het nog nooit geprobeerd?

Beginners

Gitaarleraar Michael Ibsen: Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaardocent en ben super enthousiast om met je te beginnen! Je leert muziek lezen, muziektheorie, akkoorden, slagtechnieken, plectrum, fingerstyle, kortom een prima muzikale basis om goed gitaar te kunnen spelen!

Leslocatie

Ik geef de gitaarlessen in mijn home studio en ook graag bij jou thuis. Je hebt maximale flexibiliteit met de Strippenkaart van 10 lessen en je verliest nooit een les!

Gevorderden

Ben je gevorderd en wil jij je spel op een hoger plan brengen? Je verdiepen in nieuwe muziekstijlen? Zoek je een gitaarleraar die je meer uitdaging en échte oplossingen biedt voor de soms lastige dingen waar je tegenaan loopt in je gitaarspel?

Blues - Metal - Folk - Rock- Pop

De gitaar is een veelzijdig instrument en je kunt het in bijna iedere soort muziek gebruiken. Ik zelf speel graag ongeveer alles van klassiek tot metal! We bespreken je muzikale wensen en jij speelt de muziek waar je blij van wordt. We spelen duo's en je speelt uit je hoofd of van bladmuziek met CD.

Klassiek gitaar

Een grote passie van mij, en een van mijn specialismen, is het prachtige en veelzijdige repertoire voor de klassieke gitaar! Van barok tot hedendaags.

Songwriter en gitaar

Eigen songs schrijven of anderen begeleiden met je gitaar? Tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk helpen je verder. Leer veel akkoorden, speeltechnieken en improvisatie.

Online gitaarles

Ik geef ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Oefenen met plezier!

Naast een degelijke techniek en praktische oefeningen is de belangrijkste factor in de les het plezier en enthousiasme voor muziek. Zolang je ergens plezier in hebt, kun je namelijk dingen leren. Daar gaan we voor zorgen!

Over Michael Ibsen

Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaarleraar en heb mijn Masters of Music van UBC in Vancouver Canada. Ook als ensemble coach heb ik veel ervaring en ik begeleid graag je ensemble of band. Zowel als klassiek sologitarist als als rock- en metal muzikant speel ik regelmatig op festivals en in concerten. Een van mijn grootste passies is om mijn ervaring en liefde voor de verschillende muzieksoorten met jou te delen!

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Lesprijzen in overleg

Stuur een bericht, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson