Michael Ibsen Gitaarles in Utrecht

Gitaarspelen is een cadeau voor jezelf!

Muziek hoort gewoon in je leven! Wat zouden we zonder muziek moeten doen? Zoek je een motiverende en enthousiaste gitaarleraar in Utrecht voor je kind? Of wil je zelf akoestische of elektrische gitaar spelen maar heb je het nog nooit geprobeerd? Boek meteen een proefles!

Gevorderden

Ben je gevorderd en wil jij je spel op een hoger plan brengen? Je verdiepen in nieuwe muziekstijlen? Zoek je een gitaarleraar die je meer uitdaging en échte oplossingen biedt voor de soms lastige dingen waar je tegenaan loopt in je gitaarspel?

Gitaarles aan huis in Utrecht

Gitaarleraar Michael Ibsen: Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaardocent en ben super enthousiast om met je te beginnen! Ik geef de gitaarlessen graag bij jou thuis. Je hebt maximale flexibiliteit met de Strippenkaart van 10 lessen en je verliest nooit een les!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Blues - Metal - Klassiek - Folk - Rock- Pop

De gitaar is een veelzijdig instrument en je kunt het in bijna iedere soort muziek gebruiken. Ik zelf speel graag ongeveer alles van klassiek tot metal! We bespreken je muzikale wensen en jij speelt de muziek waar je blij van wordt. We spelen duo's en je speelt uit je hoofd of van bladmuziek met CD.

Songwriter en gitaar

Eigen songs schrijven of anderen begeleiden met je gitaar? Tips en tricks uit mijn eigen concertpraktijk helpen je verder. Leer veel akkoorden, speeltechnieken en improvisatie.

Oefenen met plezier!

Naast een degelijke techniek en praktische oefeningen is de belangrijkste factor in de les het plezier en enthousiasme voor muziek. Zolang je ergens plezier in hebt, kun je namelijk dingen leren. Daar gaan we voor zorgen!

Over Michael Ibsen

Ik heb jarenlange ervaring als professionele muzikant en als gitaarleraar en heb mijn Masters of Music van UBC in Vancouver Canada. Ook als ensemble coach heb ik veel ervaring en ik begeleid graag je ensemble of band. Zowel als klassiek sologitarist als als rock- en metal muzikant speel ik regelmatig op festivals en in concerten. Een van mijn grootste passies is om mijn ervaring en liefde voor de verschillende muzieksoorten met jou te delen!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza