Akoestische en elektrische gitaarlessen voor jong en oud! Plezier in muziek! Pierre Jonker

Pierre Jonker Gitaarlessen in Utrecht

Gitaarles in Utrecht - Alle niveaus

Ga je voor het eerst gitaarles nemen? Zoek je een gitaarleraar in Utrecht voor je kind? Het plezier van gitaarspelen herontdekken of ben je al een tijdje bezig met online lessen en kom je niet verder? Beginner of  vergevorderd en op zoek naar gerichte aanwijzingen, heldere uitleg, tips uit de praktijk en motivatie?

Ervaren docent

Ik ben Pierre Jonker, ervaren gitaarleraar in Hoograven en all round gitarist. Ik help je graag op weg om een betere gitarist te worden en veel kennis, inzicht, vaardigheden en inspiratie op te doen.

Proefles

Om even kennis te maken met elkaar en je doelen en wensen te bespreken, is de proefles de perfecte gelegenheid. Je krijgt een indruk van de leslocatie en we bespreken de lestijden, het gemak van de strippenkaarten, je gitaar, je favo gitaristen en muzieksoorten etc etc.

Mijn favoriete gitaristen

Zelf haal ik mijn inspiratie onder andere uit het luisteren naar Steely Dan, Queen, Peter Bernstein, Jim Hall of Metallica!

Jazz - Pop - Rock - Songwriter - Blues

In mijn homestudio in Hoograven gaan we aan de slag met liedjes die jij wilt spelen, je eigen nummers of die van je favoriete artiest. Je kunt leskrijgen op akoestische en elektrische gitaar. Gratis parkeren voor de deur!

Gitaarles aan huis

In overleg, afhankelijk van tijdstip en locatie, is les bij jou aan huis mogelijk. Neem even contact op!

Gitaar huren of kopen?

Heb je nog geen gitaar? Er staat er een klaar voor de proefles! Ik kan je helpen bij het vinden van een goed en betaalbaar instrument!

Beginners - alle leeftijden

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek en we besteden aandacht aan notenlezen, akkoordkennis, ritme en timing, tabs, solo's spelen, strumming, fingerstyle, begeleiden, improvisatie en basis muziektheorie.

Meer ervaren gitaristen

We gaan aan de slag om nog meer uit je techniek te halen. Ik geef je gerichte oefeningen, specifiek voor wat jij wilt, en je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. Ik ben een muzikale duizendpoot en begeleid je graag om je in alle stijlen te verdiepen en te ontwikkelen.

Samenspelen - Improviseren

Wil je leren improviseren en meer inzicht krijgen in hoe je dat kunt doen? Blues, Jazz of Pop nummers lenen zich goed om met mij samen in de les te spelen. Hierdoor ontwikkel jij je muzikale vaardigheden, ga je beter luisteren naar de ander en ga je vrijer en communicatiever spelen.

Jezelf opnemen

Je eigen opnames maken met bijvoorbeeld Logic? Ik help je op weg en leer je de basics en wanneer je meer wilt weten gaan we de diepte in!

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Met de strippenkaart van 5 of 10 gitaarlessen heb je vrijheid en gemak om per keer je les af te spreken. De strippenkaart van 10 lessen is het voordeligst!

Online gitaarles

Momenteel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Pierre

Ik heb mijn opleiding tot gitarist gevolgd aan het Conservatorium in Utrecht bij Eef Albers. Tijdens mijn studie groeide mijn liefde voor jazz. Ik kreeg lessen van Onno Kelk en Peter Bernstein. Ik speel in diverse bands en treed regelmatig op tijdens festivals en concerten. Naast het Roseland Quartet speel ik in jazzduo PierreRoos en jazzrock band Steely Fan.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Utrecht Hoograven
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Gitaarles - Soul en Feeling

Pierre is een toffe gast en geeft erg prettige lessen. Na een aantal andere instrumenten bespeeld te hebben wou ik graag de gitaar uitproberen. Voor Pierre maakt je niveau niet uit; hij kijkt samen met je mee wat je al kan en pakt het vanaf daar op. Pierre is ontzettend flexibel als het gaat om het lessenrooster en de sporadische uitloop van een les wordt niet naar om gekeken. Zijn lessen gaan vooral over de soul en feeling van het gitaarspel; het mooi spelen, een akkoord leren kan je immers gewoon van YouTube. Natuurlijk behandelt hij ook techniek en al het andere wat je wilt weten. Verwacht niet dat Pierre met een vaste lesmethode uit een 'Gitaar voor dummies' boekje aankomt. Tot nu toe nog geen enkele keer met tegenzin naar de lessen gegaan. Sterker nog: ik vertrok altijd weer met een glimlach.
Mats

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza