Chanmi Kim - Jazz en pop toetsen en pianoles Utrecht. Ook online pianoles lichtemuziek

Chanmi Kim Pianolessen in Utrecht

Pianoles pop - jazz - Utrecht

Hi! Ik ben Chanmi, enthousiaste en ervaren pianoleraar in Utrecht. Ik ben begonnen met pianospelen toen ik vier jaar oud was. Eigenlijk speel ik mijn hele leven al piano en...het is zo cool!

Specialist lichte muziek

Ik ben gespecialiseerd in verschillende genres zoals Jazz, Pop, Ballad, Funk, Blues en overige lichte muziek. Is er een bepaald nummer dat je wilt leren spelen, maar weet je niet hoe te beginnen? Nieuwe coole akkoorden ontdekken of leren improviseren? Heb je een Rhodes of Wurlitzer en wil  je er meer uit kunnen halen? Spreek een proefles af om even kennis te maken!

Voor wie?

Ga je beginnen met pianoles en wil je de basis leren op een leuke manier? Speel je al een tijd en wil je je spel  op een hoger niveau brengen of je verdiepen in een andere stijl? Dan ben ik hier voor jou. Ik ben een docente die veel plezier haalt uit het geven van pianolessen, ongeacht je leeftijd en niveau.

Wat kun je verwachten?

De focus zal liggen op het verbeteren van je vaardigheden en uitbreiden van je kennis, inzicht en repertoire. Het overbrengen van je gevoel in muziek is waar het uiteindelijk om gaat!

Beginners

Je leert een klassieke techniek, die je in jouw favoriete muziekstijl weer kunt toepassen. Denk hierbij aan het lezen van noten, akkoorden, basis muziektheorie, ontwikkeling van je gehoor en ritmegevoel. Tijdens de les maak ik gebruik van leuke oefeningen en speel je al snel een song, nummer of eenvoudig klassiek werk. Met plezier in muziek maak je sneller vorderingen!Gewoon een keer proberen? Boek dan een proefles!

Gevorderden

Wil je interessantere solo's kunnen spelen, je techniek verbeteren of tips krijgen hoe je op een effectieve manier een zanger of instrumentalist goed kunt begeleiden? Meer kennis op doen over harmonisatie van een song of  eigen nummers componeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Kinderen

Het belangrijkste bij het lesgeven aan kinderen is naar mijn mening dat ze plezier hebben. We maken gebruik van speelse en tegelijkertijd leerzame methodes, zoals kleine spelletjes om de muziek beter te begrijpen en het muzikale gevoel te ontwikkelen.Plezier in muziek gaat hand in hand met het aanleren van een goede pianotechniek.
Ik heb stage gelopen bij de Muziekroute in Utrecht waarbij ik les gaf aan jonge kinderen. Daarnaast heb ik veel ervaring met privelessen aan jonge kinderen. Super leuk!

Online pianolessen

De leuke en motiverende lessen die ik aanbied kunnen uiteraard ook online gevolgd worden. Denk hierbij aan live feedback en instructies. Boek een proefles of koop de buy & try 3 lesson Starter's Package als je dit graag wil uitproberen!

Leslocatie

De lessen zijn bij mij thuis in mijn muziekruimte. In overleg is les bij jou aan huis in Utrecht mogelijk.

Flexibel zijn?

Koop dan de 10 lessen 'Strippenkaart'. Op deze manier verlies je nooit een les.

Wie is Chanmi Kim?

Na mijn opleiding tot pianist ben ik verhuisd van Zuid-Korea naar Nederland. Aan het Conservatorium in Utrecht ben ik afgestudeerd in Jazz & Pop Piano. Ik speel in meerdere bands, zoals 'Crystal Bitches', 'Aad & Chanmi' en 'De la funk'. Naast het spelen van piano ben ik ervaren in compositie, midi compositie en het produceren van elektronische muziek.

Mijn sterke kant is harmonie en ik hou ervan om uniek te zijn. Dit komt terug in de lessen, waarbij ik jou zelf op onderzoek laat gaan. Ik heb veel ervaring met het lesgeven aan alle leeftijden en ik geloof erin dat jij, ongeacht je ervaring, uiteindelijk stukken kunt spelen die niet alleen leuk maar ook uitdagend zijn. Ik werk er hard aan om jouw je eigen doelen en passies te ontdekken.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Utrecht Centrum

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Koreaans
  • Engels
  • Nederlands

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza