Julie Hahn Pianoles in Utrecht

Pianolessen Utrecht

Heb je altijd al piano willen spelen en overweeg je om pianoles te gaan nemen? Wil je je passie voor de piano herontdekken, je vaardigheden naar een hoger niveau tillen of leren hoe jij jezelf kunt begeleiden als je je favoriete nummers zingt?

Muziek is onmisbaar

Ik ben Juliana, een Utrechtse pianiste en enthousiaste docent. Muziek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Van jongs af aan heb ik zowel piano als viool gespeeld, zowel solo als in ensembles en orkesten, terwijl ik door Europa en Azië reisde voor wedstrijden en concerten.

Klassiek, Folk, Pop

Mijn doel is om leuke, individuele lessen voor je te creëren waarmee je plezier in muziek beleeft en jezelf kunt uiten in je favoriete muziek. Klassiek tot pop, je bent van harte welkom voor een proefles!

Persoonlijke aandacht

Mijn één-op-één pianolessen bieden precies dát wat je nodig hebt om je volledige potentieel te bereiken. Je leert met oefeningen op maat en motiverend lesmateriaal de piano te bespelen om je gevoel te uiten in muziek.

Soulful

Mijn lessen zijn voor leerlingen van alle leeftijden. We spelen quatre mains in de les en maken muziek met hart en ziel! Gaandeweg ontwikkel je een goede techniek en een mooie klank en geniet je steeds meer van de piano en je favoriete muziek!

Pianolessen - Beginner

Met leuke nummers en eenvoudige klassieke stukjes leer jij de basis van het instrument en ontwikkel je een solide en soepele techniek Speel je graag folk, pop of andere stijlen? Eigen inbreng altijd welkom! Natuurlijk leer ook noten lezen, eenvoudige muziektheorie, improvisatie, spelen op het gehoor, vingeroefeningen en akkoordbegeleiding. Kennismaken? Boek een proefles piano!

Pianolessen – Gevorderd

Je techniek verdiepen doe je met mooie etudes en concertstukken! Je werkt aan klank, vingervlugheid, coördinatie, articulatie, juist pedaalgebruik, dynamiek, interpretatie en expressie. Je leert geavanceerde begeleidingen improviseren, meer kennis van akkoorden en harmonieleer. Door je techniek op een hoger plan te brengen kun je met meer plezier en vrijer solospelen, of juist met anderen samen musiceren!

Stijlen en genres

Hoewel ik gespecialiseerd ben in klassieke muziek, speel ik ook graag pop- en volksmuziek en begeleid ik mezelf bij het zingen. Ik doe graag improvisatie binnen een stijl, maar ook vrije improvisatie. Benieuwd? Spreek een proefles af!

Leslocaties

Ik geef de lessen in mijn huis dichtbij het centrum van Utrecht, online of in je eigen huis. Er is een Starterspakket van 3 lessen of een Strippenkaart van 10 lessen voor maximale flexibiliteit.

Online Pianoles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Juliana

Ik ben opgegroeid in Ierland in een muzikale omgeving en ik studeerde bij Anthony Byrne en Hugh Tinney aan de Royal Irish Academy of Music. Daarna volgde ik een bachelor in piano-uitvoering aan het Conservatorium in Amsterdam onder leiding van Frank van de Laar en David Kuyken. Deze brede muzikale ervaring heeft me gevormd tot een veelzijdige muzikant.
Naast het spelen heb ik ook passie voor het onderwijzen van muziek. Ik beleef heel veel plezier aan het delen van deze passie en om mijn studenten te zien groeien en zo ook weer veel plezier aan muziek te beleven. Ik heb een masterprogramma gevolgd aan het Koninklijke Conservatorium van Den Haag over lesgeven volgens de Kodaly-methode. Dit programma gaf me zo'n vruchtbaar inzicht in het onderwijs dat ik het integreer in mijn lessen en mijn eigen praktijk als muzikant.

Encouraging Teacher!

Julie is a wonderful piano teacher, patient, kind and passionate about all kinds of art. She gave music and piano lessons to my 5 year old daughter for 2 years. My daughter enjoyed the lessons from the very beginning and connected with Julie immediately. She is a very positive and encouraging teacher who is able to find fun ways to make learning possible.
Dilhun Yazgan

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza