Ukulele lessen Utrecht beginners en gevorderden. Leer een liedje in je eerste les! Janis Vakaloudis, enthousiaste ukuleraar in Utrecht Ondiep.

Janis Vakaloudis Ukulelelessen in Utrecht

Ukulelelessen in Utrecht

Gezellig liedjes zingen en jezelf op de ukulele begeleiden? Met vrienden thuis of bij een kampvuurtje samen muziekmaken? Dan wil je  meer over akkoorden weten,  verschillende strumming patterns (slag technieken) leren en in no time je eerste mooie songs kunnen spelen!

Leer een liedje in je eerste les!

Ik ben Janis Vakaloudis, enthousiaste ukuleraar in Utrecht en ik leer je een liedje spelen in je eerste les! je leert gelijk een paar akkoorden en beleeft plezier vanaf het begin!

Jouw muziek

Ik heb veel ervaring als songwriter en ben helemaal thuis in folk, blues, jazz, pop en wereldmuziek. Vanuit mijn Griekse achtergrond heb ik ook veel ervaring met traditionele muzieksoorten, waarin de ukulele vaak een belangrijke rol speelt.

Iedereen kan ukulele spelen!

Ukulele is leuk en niet moeilijk. Ideaal voor iedereen met een passie voor muziek. Of je jong bent of al stramme vingers hebt, nooit te laat om te beginen!

Ukulele voor beginners

Om soepel te kunnen spelen is een relaxte houding  van belang. Dat ga je ontwikkelen zodat je geen pijn in je lijf krijgt! Met oefeningen voor je linkerhand leer je ontspannen en vloeiende wisselingen te maken en ook lastige grepen op een goede manier te realiseren.

Zelf liedjes maken?

Altijd leuk om zelf je eigen nummers te componeren. Ik geef je advies als je dat wilt!

Improvisatie

Vrij en creatief  improviseren kun je leren. Natuurlijk is kennis van muziektheorie en een ontwikkelde techniek wel een voorwaarde. Om je persoonlijke doelen te bereiken geef ik je tips, oefeningen en advies op maat, gericht op wat jij wilt bereiken met je ukulele.  Het gaat je lukken!

Heb je nog geen Ukulele?

Proefles afspreken maar heb je nog geen instrument? je kunt het gewoon komen proberen! Ik zal je adviseren welk instrument het best bij jou past en waar je deze kunt aanschaffen.

Leslocatie

Ik geef de muzieklessen in mijn home studio in Utrecht Ondiep. In overleg kan ik de lessen bij jou aan huis geven.

Overstappen op gitaar?

Misschien overweeg je om van de ukulele over te stappen op de gitaar? Boek bij mij een proefles elektrische of akoestische gitaar in Utrecht.

Online ukuleleles

Natuurlijk geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden! Boek een proefles om te kijken hoe het je bevalt!

Over Janis

Sinds ik met muziek in aanraking kwam via mijn eerste pianolessen speelt muziek een hoofdrol in mijn leven. Als professioneel muzikant speel ik de ukulele, de gitaar en saxofoon. Ik ben afgestudeerd aan de afdeling Muziekwetenschap van de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki, Griekenland met een geintegreerde Master's degree met als specialiteit muziekeducatie en ben woonachtig in Utrecht, waar ik mijn passie voor muziek leef door het spelen, componeren en onderwijzen van muziek.

Ik heb mijn diploma 's moderne gitaar behaald via het Conservatorium van Thermi, Griekenland. Ik heb saxofoon gestudeerd aan de Muziekschool van Thessaloniki, Griekenland, en heb verschillende masterclasses gevolgd over jazz, gypsy jazz, pop/rock, songwriting, Balkanmuziek en meer. Ik heb door de jaren heen, in talloze bands gespeeld.. Veel verschillende genres, zoals jazz, rock, blues, funk, soul, reggae. Ik heb ook 2 EP's uitgebracht in 2013 en 2015 genaamd "The Siren" en "Sunset" en een volledig album in 2020 getiteld 'Falling Leaves'

Gevestigd in

 • Utrecht

Leslocatie

 • Aan huis
 • Utrecht
 • Utrecht Ondiep
 • Online
 • Bij de docent

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Grieks

Motivating Guitar Teacher Utrecht!

Janis definitely knows how to motivate our children to explore their instruments in a fun way, by prioritizing their expression and personal direction, preferences and characters.
Charis K

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza