Aleksandra Liubomirova - Vioolles voor kinderen en volwassenen in Utrecht. Ook online vioollessen.

Aleksandra Liubomirova Vioollessen in Utrecht

Vioolles in Utrecht

Hallo! Ik ben all-round violiste en ervaren viooldocent Aleksandra Liubomirova. Met veel plezier geef ik al jaren vioollessen aan kinderen en volwassenen, beginners en gevorderden. Je bent welkom in mijn gezellige lesruimte bij mij thuis in Rivierenwijk Utrecht. Vlakbij station Vaartse Rijn.

Vioolles - Kinderen en volwassenen

Is het al lang een wens van je om viool te spelen en gaat het er eindelijk van komen? Heb je nog helemaal geen muzikale ervaring en wil je starten met vioolles, of speel je al geruime tijd en wil je je in bepaald repertoire verdiepen en ondertussen je techniek opfrissen? Bij mij ben je helemaal aan het goede adres!

Viool uitproberen?

Weet je niet nog zeker of viool wat voor je is en wil je het een keertje uitproberen? Maak gerust een afspraak voor een proefles. Je hebt geen viool nodig voor de proefles, die ligt voor je klaar.

Proefles

De proefles is de perfecte manier om even kennis te maken, wat te spelen en jouw doelen, de locatie en eventuele lestijden te bespreken. Je krijgt meteen een indruk van mijn manier van lesgeven.

Beginners

Houd je van klassieke muziek of populair? We zorgen altijd voor plezier bij het viool spelen. Ik hecht veel waarde aan het aanleren van een goede basistechniek en ontspannen houding. Dit doen we met leuke oefeningen, mooie melodietjes en eenvoudige duetten.. Je leert noten lezen, we werken aan de ontwikkeling van het muzikale gehoor en basis muziektheorie.

Meer ervaren violist

We kiezen mooi repertoire en etudes, ttonladders etc, werken aan vibrato, toonvorming, positiespel,verschillende streeksoorten klank en intonatie, je eigen inbreng van repertoire is natuurlijk altijd prima!

Ensemble- Orkestpartijen

Speel je in een orkest of ensemble? Dan is het vaak fijn om je partijen even mee te nemen naar de les, om lastige plekjes even samen te bekijken. Zo kom je goed voorbereid op je repetities!

Online vioollessen

Als je in het buitenland bent of het een keer niet lukt om te komen mag je je les op Zoom of Skype volgen.

Over mij

Mijn muziekopleiding begon op 6-jarige leeftijd in mijn geboorteland Litouwen. Al snel begreep ik dat ik een professionele violiste wilde worden. 10 jaar later verhuisde ik naar Nederland waar ik mijn studie voortzette aan het conservatorium van Utrecht en Rotterdam. Voor mijn Master studeerde ik Goteborg, Zweden. Naast het lesgeven ben ik vooral actief als kamermusicus.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Utrecht
  • Utrecht Rivierenwijk
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Litouws
  • Russisch

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it! Dr. Joe Dispenza