Jessica Türje - Zangles in Utrecht voor beginners en gevorderden. Klassiek tot pop! Volwassenen Jongeren en kinderen

Jessica Türje Zanglessen in Utrecht

Zangles in Utrecht voor jong en oud!

Zoek je een leuke, vriendelijke en geduldige zangdocent in Utrecht? Ik ben Jessica en ik vind zingen heerlijk! Muziek is onmisbaar in mijn leven! Ik vind het leuk om deze passie met jou te delen! Je gevoel uiten in muziek is waar het om draait! Verdieping en interpretatie? Behoefte aan nieuw repertoire? We zoeken de muziek die je aanspreekt en raakt!

Beginner of gevorderd

Ben je een beginner of gevorderde zanger of zangeres? Wil jij je stem ontdekken of vrijer en met meer gevoel gaan zingen? In een relaxte omgeving en gezellige sfeer werken we aan de muziek die jij leuk en fijn vindt om te zingen!

Online Zangles

Online zanglessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Nooit meer hees

Zing je regelmatig, bijvoorbeeld in een band of koor en wil je nooit meer hees zijn en geen pijn in je keel hebben na een avondje lekker zingen? Je krijgt oefeningen op maat en we gaan voorzichtig te werk, zodat je op een betere manier je stem leert gebruiken. Proberen? Reserveer een  proefles!

Zingen

Heerlijk om je vrij te kunnen voelen als je zingt!  Wanneer je stem goed klinkt en in goede conditie is voel jij je blij en ben je in balans. Dan gaat alles beter! We werken daarom aan een goede conditie van je stem en met tips uit mijn concertpraktijk leer jij je instrument in topconditie te brengen en te houden!

Klassiek tot pop!

Je kunt bij mij terecht voor klassieke zang, opera of musical maar wanneer je liever een andere stijl zingt kan dat ook! Met zangles op maat zal ik je zeker weten te motiveren om regelmatig te zingen! Benieuwd om het zelf te ervaren? Maak een afspraak voor een proefles!

Je stem leren kennen

Met persoonlijke aandacht en speciale oefeningen ontwikkelt jij de omvang van je stem, leer je zacht en luid zingen, zonder te knijpen en te forceren. Je voelt en hoort het verschil direct!

Wat doe je in de zangles?

Iedereen kan zingen en stap voor stap ga je op een veilige manier je eigen stem ontdekken en ontwikkelen. Een goede ademtechniek en een ontspannen lichaamshouding zijn de basis van een mooie klank, dus dat ga je leren! Je leert notenlezen, zuiver zingen, gehoortraining en basis muziektheorie.

Effectief studeren

Heb je een drukke baan of veel huiswerk? Ik leer je hoe je zo effectief mogelijk oefent om zoveel mogelijk uit je studietijd te halen! Altijd wel even tijd om te zingen!

Over Jessica

De Canadese sopraan Jessica Türje behaalde haar bachelor in music aan het conservatorium te Toronto. Ze trad op in festivals, opera’s en recitals in Toronto, Calgary, Vancouver en Berlijn. Jessica nam deel aan de National Music Competition en won een eerste prijs in de NATSAA Intermountain Region Competition. Zij treedt regelmatig op met de gitarist Michael Ibsen.

Gevestigd in

  • Utrecht

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Duits
  • Engels

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

"There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible."

Jack DeJohnette - Drummer