Passie voor muziek! Celloles Den Haag - Mariahoeve - Voorburg - Leidschendam? Hi! Ik ben Paulina van de Pavert. Ervaren en enthousiast cellodocent, muziek voor jong en oud!

Paulina van de Pavert Cellolessen in Voorburg

Geraakt door de klank?

Het prachtige warme geluid van de cello doet echt iets met je! Misschien zoek je daarom cellolessen voor je kind of ga je zelf beginnen met celloles nemen? Het cellospelen weer oppakken na een lange tijd ? Ik ben Paulina en ik bied je enthousiasme en motivatie, positieve feedback, effectieve instructies en een prettige en ontspannen sfeer tijdens de les.

Klassiek tot pop

Ik ben professioneel celliste en heb veel ervaring in het geven van cellolessen aan kinderen zowel als volwassenen. We gaan uit van een klassieke basis maar ook popliedjes kunnen erbij horen als je dat wilt!

We spelen duo’s

Je krijgt privéles en werkt aan etudes en voordrachtstukken. Eigen inbreng qua repertoire is altijd welkom! Samenspel is leuk en leerzaam en we spelen mooie duo’s!

Celloles voor kinderen

Kinderen vanaf 5 jaar kunnen bij mij met celloles beginnen. Ik zorg ervoor dat de les altijd aangenaam, leerzaam en gezellig is. We spelen muzikale spelletjes en zingen leuke liedjes. We werken uit verschillende lesmaterialen om de traditionele en moderne aanpak te combineren. Ik maak gebruik van elementen uit de Suzuki methode.

Beginners

Je speelt korte stukjes, bekende liedjes en oefeningen. Zo krijg je snel de basis van cellospelen onder de knie. We gaan aan de slag met het lezen van noten en je leert die mooie warme celloklank uit je instrument te toveren. Je leert je vingers goed op de snaren te plaatsten.

Gevorderden

Aandacht voor techniek, toonvorming, vibrato, intonatie, positiespel, duimpositie en interpretatie. Meer gevoel in je spel brengen is waar het om gaat! Ik ga je helpen dit te realiseren! Boek een proefles!

Barokcello

Ik heb me gespecialiseerd  in oude muziek en barok cello. Op darmsnaren spelen en met een barokstok geeft een heel ander gevoel en geluid! Ervaar wat het is om Vivaldi, Bach of Gabrielli op een barokcello te spelen, zoals in de tijd van de meesters zelf!

Orkest - kamermuziek

In de les is altijd ruimte voor hulp en tips bij voorbereiding van je orkest- en ensemble partijen.

Ontspannen cellospelen?

Vanwege mijn interesse in yoga en Alexander-techniek, besteed ik in mijn lesmethode aandacht aan een natuurlijke houding. Je kunt langer spelen zonder moe te worden en het draagt bij aan een volle en warme klank.

Leslocatie

De lessen zijn bij mij thuis in mijn ruime studio op de grens van Den Haag (Mariahoeve) en Voorburg (Essesteijn). Hier staat ook een piano waarop ik je kan begeleiden. We maken samen muziek! Eventueel is celloles bij jou aan huis mogelijk.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Een prima oplossing voor wanneer je de deur niet uitgaat. Benieuwd om te kijken hoe je het vindt? Maak een afspraak!

Flexibele lestijden

Dankzij de flexibele strippenkaart kun je lessen wanneer dat jou het beste uitkomt.

Over mij

Het spelen van de cello is niet alleen mijn vak, het is ook mijn passie! Het delen van deze passie geeft mij steeds veel voldoening. Je zult zien dat het geleidelijk beheersen van het instrument erg leuk is en mijn enthousiasme zal je zeker motiveren om regelmatig te oefenen!
Op zesjarige leeftijd ben ik in Krakau (Polen) begonnen met mijn muziekonderwijs. Onder leiding van uitstekende pedagogen behaalde ik mijn master-studie in twee landen (2011 - Wroclaw, Polen en 2015 - Den Haag, Nederland). Ik treed regelmatig op, zowel in Nederland als in het buitenland (Polen, Italie, Frankrijk).
Tijdens mijn studie heb ik veel interesse ontwikkeld voor pedagogie en voltooide ik daarin een driejarige opleiding. Na mijn stage als cello-lerares ontwikkelde ik mijn eigen methodiek en leerplan. Het leven bestaat niet alleen uit cello spelen. Zo breng ik veel tijd door met mijn zoon en houd van reizen, koken, yoga

Nothing is easier - or more difficult - than playing the cello - William Pleeth

Gevestigd in

  • Voorburg

Leslocatie

  • Aan huis
  • Mariahoeve - Voorburg
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Pools
  • Engels
  • Nederlands

Inspirerende cellojuf!

Paulina is een hele goede, inspirerende cello-juf. Ze legt helder uit, is geduldig en vindt het duidelijk erg leuk om les te geven. De muziek die ze uitkiest past goed en er is altijd iets om samen te spelen, wat het nog plezieriger maakt. Ze organiseert af en toe concerten voor haar leerlingen, die ook erg leuk zijn.
Carlien Hillebrink

Patient cello teacher!

I am a beginner on the instrument, over 70 years old and have a number of physical problems, but Paulina has all the patience in the world, remains good-humoured, even when I make stupid mistakes and is very good in explaining how to improve my playing. She shows how to do it on her own cello, but doesn't make you feel worthless.

Great Cello Teacher

Paulina van de Pavert is a great cello teacher. She is patient, kind, funny, flexible and knows how to put students at ease to help them perform their best. Her passion for playing comes through in her teaching. She is as skilled with children as with adults; with absolute beginners to more advanced. She even organizes "gezellig" recitals where all her students can participate and listen to each other. I highly recommend her!
Joan Mitchell

De beste docent!

Zelfs al zou ik nooit haar niveau van spelen halen, zorgt ze er toch voor dat ik er plezier aan beleef en geeft me oefeningen die niet te ver boven mijn kunnen liggen, maar toch een uitdaging bieden. Ik zou me geen betere docent kunnen wensen en raad haar ook van harte aan!
E.van K

Best Teacher!

I couldn't wish for a better teacher and can recommend her wholeheartedly.
E.v K

Goed in haar vak!

Ik ben nu ruim een jaar op celloles bij Paulina v.d. Pavert en ik kan haar van harte aanbevelen. Ze is goed in haar vak en heel plezierig in de omgang met haar leerlingen.
Evelyn

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza