'Ubi Caritas' Warmond
Zangles

Samen zingen

Het gemengd koor Ubi Caritas in Warmond is een groep van 20 enthousiaste zangers van gemiddelde tot gevorderde leeftijd. Sinds januari 2019 staat het koor onder de bezielende muzikale leiding van dirigente Usha Berfelo. Onze repetitieavonden zijn gezellig en boordevol muziek! Zing je mee?

De 'muziek' in de muziek!

In een koor zing je in een specifieke stem-sectie. Dat betekent dat je soms een tweede, derde of vierde stem zingt. Iedere stem heeft zijn eigen melodie. Met passie en inleving kunnen zingen is fijn! Het maken van ‘muziek’ staat altijd voorop!

Meedoen zonder auditie!

Ubi Caritas staat open voor eenieder die houdt van zingen. Sopranen, alten, tenoren en bassen. Zo’n 6 keer per jaar luistert Ubi Caritas de vieringen op in de Protestantse Kerk te Warmond. Affiniteit met religie (Protestantisme) en liturgie is fijn, maar niet noodzakelijk.

Wanneer en waar?

We repeteren op woensdagavond van 20:00u - 22:00u in het ZENIT, Herenweg 82 te Warmond

Kennismaken?

U bent op woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur welkom als u een keer wilt komen luisteren of om u aan te melden om mee te doen. Laat u het even van te voren weten? Stuur hier uw bericht!

Over Usha Berfelo

Usha (1975) is zelf ook zangeres en zangdocente, en als musicologe doet zij geregeld onderzoek naar het ontwikkelen van zuiver zingen bij koren. Als dirigent inspireert en motiveert zij de koorleden om aan intonatie, uitspraak, ademhalingstechniek en interpretatie te werken. Om de stem in goede conditie te brengen en te houden is het aan te bevelen zanglessen te volgen. Lees hier meer over Usha en privé zanglessen

Contact 'Ubi Caritas' Warmond

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!