Ubi Caritas Warmond Zanglessen in Warmond

Samen zingen

Het gemengd koor Ubi Caritas in Warmond is een groep van 20 enthousiaste zangers van gemiddelde tot gevorderde leeftijd. Sinds januari 2019 staat het koor onder de bezielende muzikale leiding van dirigente Drs. Usha - Martine Berfelo. Onze repetitieavonden zijn gezellig en boordevol muziek! Zing je mee?

De 'muziek' in de muziek!

In een koor zing je in een specifieke stem-sectie. Dat betekent dat je soms een tweede, derde of vierde stem zingt. Iedere stem heeft zijn eigen melodie. Met passie en inleving kunnen zingen is fijn! Het maken van ‘muziek’ staat altijd voorop!

Meedoen zonder auditie!

Ubi Caritas staat open voor eenieder die houdt van zingen. Sopranen, alten, tenoren en bassen. Zo’n 6 keer per jaar luistert Ubi Caritas de vieringen op in de Protestantse Kerk te Warmond. Affiniteit met religie (Protestantisme) en liturgie is fijn, maar niet noodzakelijk.

Wanneer en waar?

We repeteren op woensdagavond van 20:00u - 22:00u in het ZENIT, Herenweg 82 te Warmond

Kennismaken?

U bent op woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur welkom als u een keer wilt komen luisteren of om u aan te melden om mee te doen. Laat u het even van te voren weten? Stuur hier uw bericht!

Over Usha Berfelo

Usha (1975) is zelf ook zangeres en zangdocente, en als musicologe doet zij geregeld onderzoek naar het ontwikkelen van zuiver zingen bij koren. Als dirigent inspireert en motiveert zij de koorleden om aan intonatie, uitspraak, ademhalingstechniek en interpretatie te werken. Om de stem in goede conditie te brengen en te houden is het aan te bevelen zanglessen te volgen. Lees hier meer over Usha en privé zanglessen

Gevestigd in

  • Warmond

Leslocatie

  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Lesprijs op aanvraag

Neem contact op, ik reageer snel!

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis en brengt je in het nu! Verbinding met je creativiteit en aandacht voor schoonheid draagt bij aan een vrije en vredige wereld! Bevlogen professionele muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs.

"This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before'' - Leonard Bernstein