Katerina Orfanoudaki - Piano lessons at your own home Weesp, Amstelveen, Diemen,

Katerina Orfanoudaki Pianolessen in Weesp

Pianoles aan huis Weesp

Hoi! Mijn naam is Katerina, pianodocent in Weesp. Lessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis in Weesp, Muiden, Diemen en Amstelveen. Laten we de pianowereld gaan ontdekken op een creatieve en leuke manier.

Alle leeftijden welkom!

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt en of je muzikale ervaring hebt of niet: ik ben er om je te helpen je piano skills te ontwikkelen. Het doel is om plezier te hebben in het pianospelen!

Pianoles voor beginners

Ga je voor het eerst pianoles nemen? Samen zetten we de eerste stappen in de wereld van de piano. Je leert muzieknoten lezen en je ontdekt de mogelijkheden van het instrument! Met de piano als basis zal ik je ook wat leren over muziektheorie en de geschiedenis van muziek.

Muziek voor 4 handen

We kunnen al snel samen eenvoudige 'quatre mains' spelen, prachtige stukken voor vier handen. Er is een schat aan liedjes, stukken en arrangementen van beroemde componisten te ontdekken.

Pianoles voor gevorderden

Je favoriete muziek spelen staat voor plezier en motivatie! Ik ben thuis in klassiek tot modern. Neem je favoriete sonates mee en we zullen het hebben over muzikale ideeen en hoe je die kunt uitvoeren. We werken aan techniek, een ontspannen houding, klank, coordinatie en interpretatie. Ik werk met moderne methodes en technieken, gericht op het behalen van jouw doelen.

Improviseer!

Heb je er wel eens aan gedacht dat je je eigen muziek kunt creëren wanneer je piano speelt? We kunnen samen aan improvisatie werken. Op die manier ontdek je dat er veel manieren zijn om jezelf uit te drukken via de piano.

Zingen en pianospelen

Jezelf leren begeleiden terwijl je een song ten gehore brengt? Ik kan je beter leren spelen en zingen tegelijkertijd!

Over Katerina

Ik kom uit Griekenland, van het prachtige eiland Kreta. Ik begon met muzieklessen toen ik 10 was. Mijn bachelor in muziek heb ik in Griekenland gehaald aan de Ionische universiteit en daarna heb ik mijn studie voortgezet aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast de lessen van Anthina Fytika heb ik de pedagogiek van de piano bestudeerd en me in verschillende methodes verdiept. Zoals ik het zie vraagt muziekles geven veel creativiteit en leren zowel de leerling als de docent allerlei nieuwe dingen in dat proces!

Gevestigd in

  • Weesp

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Grieks
  • Engels
  • Nederlands

Unique way of teaching!

I could not ask for a better piano teacher. It's been just few months now since I started my lessons and I feel that I have learned so much while enjoying the process. Katerina has a very personal and unique way of teaching, making the classes interesting, progressive but also super fun. I am looking forward every week to my piano class.
Clara

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson