José Santibáñez Elektrische gitaarles in Zaandam

Gitaarles in Zaandam en Amsterdam

Zoek je een gitaardocent voor je kind of voor jezelf in Amsterdam? Met gitaarspelen beginnen en wil je met persoonlijk advies en tips je gitaarspel op een hoger niveau brengen? Zeker wanneer je meer ervaren bent wil je sneller en beter het gitaarspelen onder de knie krijgen. Ik help je met effectieve oefeningen en aanwijzingen die helemaal op jou zijn afgestemd.

José Santibáñez

Ik ben José Santibáñez, gitarist en basgitarist uit Santiago, Chili. Muziek is mijn leven en door mijn vele reizen en studies in Zuid-Amerika, V.S en Europa heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren en veelzijdige musicus en gitaardocent. De verscheidenheid van internationale artiesten waar ik mee samenwerk maakt dat je voor veel uiteenlopende muziekstijlen en voor voor tips uit de praktijk bij mij terecht kunt!

In mijn studio of aan huis

Ik heb een mooie  en gemakkelijk bereikbare lesruimte in Zaandam. Eventueel is les aan huis in Amsterdam mogelijk. Afhankelijk van de locatie bereken ik mogelijk reiskosten.

Muziek die je raakt

Met en een goede techniek kun je vrijer en relaxter spelen. Soepele en ontspannen techniek is de basis voor jouw creativiteit en muzikaliteit. De muziek spelen die je raakt is voor mij het belangrijkste en daarom staat je eigen inbreng centraal in de les.

Beginners - elektrisch/ akoestisch

Je leert hoe je je instrument op een relaxte manier kunt vasthouden en je handen goed op de snaren gaat krijgen. Je leert akkoorden, strumming, picking technieken, slappen, tabs, scales en kunt les krijgen op zowel elektrische als akoestische gitaar. Binnen een aantal lessen gaat het al lekker klinken.

Gitaarpedalen en effecten

Een grote ontwikkeling om het gitaargeluid te beinvloeden zijn de pedalen en effecten zoals Reverb, Delay, Distortion en veel andere geluidseffecten. Je gaat experimenteren met pedalen zowel in hardware als software vorm. Benieuwd? Boek een proefles!

Basgitaar

Ik ben behalve gitarist gespecialiseerd als bassist, vandaar dat je naast gitaarlessen bij mij uitstekend terecht kunt als je basgitaar wilt spelen. Ik heb veel ervaring als bassist en basleraar en kan je vanaf de basis tot vergevorderd de kneepjes van het vak bijbrengen.

Gevorderden - improviseren

Wil jij je verdiepen in jazz, rock, pop, funk, hip-hop, samba en salsa? Het aandragen van nummers die je zelf leuk vindt is prima! We gebruiken Real Book en misschien schrijf je wel je eigen nummers! Je leert je vrijer te voelen als je solo's speelt en improviseert wanneer je een betere basis hebt ontwikkelt. Inzicht in muziektheorie en akkoorden is daarom onderdeel van je les. proberen? Boek een proefles

Heb je nog geen instrument?

Ik heb een gitaar en  basgitaar beschikbaar voor de proefles en help je om een gitaar en/of versterker te kiezen als je er een gaat huren of kopen. Leuk je te ontmoeten!

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza