Vioolles in Amsterdam - Gevorderden en beginners - Alle leeftijden - Boek een proefles viool bij Kilian van Rooij

Kilian van Rooij Vioollessen in Zwolle

Vioolles in Zwolle

Ben je op zoek naar vioolles in Zwolle of in Amersfoort? Wordt het je eerste vioolles ooit, of speel je goed viool en wil jij je nog zekerder voelen en met meer zelfvertrouwen de sterren van de hemel spelen? Dat kan bij mij in mijn gezellige lesruimte in Zwolle of bij jou thuis in Amersfoort en omgeving. Ik ben Kilian van Rooij. Ik geef vioolles aan volwassenen, jongeren en kinderen!

Beginners

Met liedjes, samenspelen en oefeningen die je met mij samen doet, leer je een ontspannen en comfortabele houding, een mooie toon en zuiver spelen. Binnen no time speel je eenvoudige voordrachtstukjes, je favoriete liedjes, duo's en je eerste vioolconcert! Ook leer je notenlezen en muziektheorie.

Gevorderden

Ontdek in mijn lessen hoe je die ene noot laat sprankelen en hoe je soepeler en krachtiger alles uit je viool kunt halen! Je leert effectief omgaan met je tijd, zuiverder spelen, parelachtige toonvorming en zelfvertrouwen om met gemak voor te spelen! Hoe? Boek een proefles!

Laat je raken door muziek!

Het doel van muziek maken en luisteren is natuurlijk dat je erdoor geraakt wordt. Dat het je kan meenemen, kan troosten, blij kan maken en kan laten dansen van plezier! Samen gaan we op zoek naar wat jou raakt, hoe je doormiddel van jouw eigen vioolspel bij dat gevoel kunt komen en hoe je andere mensen dáár dan weer mee kunt raken. Win Win dus!

Klassiek tot pop!

Als basis zullen we uit gaan van de pareltjes die voor de viool zijn geschreven binnen de klassieke muziek. Maar wanneer je liever popmuziek speelt kan dat ook!

Auditie of orkestpartijen?

Als je auditie gaat doen of hulp nodig hebt bij het instuderen van ensemble- of orkestpartijen geef ik je tips uit de praktijk om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren.

Kamermuziek - samenspelen?

Speel je in een ensemble en heb je behoefte aan coaching? Maak een afspraak!

Online vioolles

Soms is het handig om online vioollessen te boeken. Online vioollessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Kilian

Kilian van Rooij is een van de  meest veelzijdige en veel belovende violisten van dit moment. Naast zijn reguliere solo recitals in Europa met zijn sensationele pianiste Asagi Nakata, is Kilian ook componist. Met zijn muziek brengt hij een nieuwe stroming binnen het klassieke genre, bedoeld om een jonger publiek te bereiken en een brug te slaan naar traditionele klassieke muziek.

Kilian studeerde in 2017 met onderscheiding af aan de ‘Royal Academy of Music’ in Londen, waar hij de ‘Edna Seabright memorial Prize’ won voor zijn uitzonderlijke auditie en les kreeg van Levon Chilingirian, Georgy Pauk en niemand minder dan Maxim Vengerov. ‘Kilian has a remarkable perception of sound quality and is one of very few people in the world that has his own recognizable musical voice’. Maxim Vengerov
Kilian heeft vele interesses, waaronder ook theater. Samen met theatermakers-duo ‘Danish Blue’ speelde hij dit jaar op het ’Motel Mozaïque Festival’ en op het ‘Over ’t IJ Festival’ in Amsterdam.

Ik wil muziek maken die voor iedereen toegankelijk is. Muziek die je meeneemt, spannend is en direct in je hart raakt! - Kilian van Rooij

Gevestigd in

  • Zwolle

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Getalenteerde en lieve viooldocent!

Na 5 jaar vioolles te hebben gehad bij een andere docent is onze dochter op haar 11e jaar gestart met lessen bij Kilian van Rooij. Dat bleek een perfecte keuze en na de eerste les was ze al verkocht. Kilian heeft een enorm talent om met kinderen om te gaan en hij doet veel meer dan alleen vioolles geven. Hij voelt precies aan wat een kind nodig heeft en de lessen zijn dan ook erg leuk en afwisselend. Onze dochter heeft nogal eens last van motivatieproblemen en ook daar weet hij precies op de juiste manier mee om te gaan. Kilian neemt uitgebreid de tijd voor wat er speelt bij het kind tijdens de les. De lessen zijn van hoog niveau en de begeleiding is buitengewoon goed. Wij zijn dan ook blij dat onze dochter hier terecht is gekomen en ze gaat met sprongen vooruit. Ook de communicatie met ons als ouders verloopt heel prettig. Alles is bespreekbaar. Al met al een zeer getalenteerde en lieve viooldocent die de juiste snaar bij onze dochter heeft weten te raken.
Jeroen en Irene Waardenburg

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza