Docenten


Muziekles van topmusici

Ervaren en enthousiaste muziekdocenten!

Vivaldi Music Lessons vertegenwoordigt privé muziekdocenten in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
Alle aangesloten docenten zijn ervaren muzikanten, hebben een beroepsopleiding genoten en zijn gediplomeerd muziekdocent.

Waarom we graag lesgeven?

Onze missie is om datgene te delen wat als een van de sterkste elementen in ons leven een rol speelt: onze liefde voor muziek! Velen van ons begonnen als kind met het spelen van een instrument en het heeft ons leven sterk beïnvloed. Nog steeds ervaren wij dagelijks de kracht en de schoonheid van deze passie!

Waarom muziek?

Muziek maken gaat over plezier, communicatie met anderen, ontwikkeling van vaardigheden en inzichten, schoonheid en verbinding. Muziek raakt je hart en draagt bij aan het vervullen van een levensbehoefte van de mensheid.


Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven les in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere les biedt weer tips en tricks, deskundige begeleiding en inspiratie!  "I believe music is one of the 'universal languages' that can be understood, felt, and otherwise enjoyed by all, regardless of culture, society or other kinds of differences" Charlie Hare writer/ inventor/composer- Viva la diferencia!