Geniet van muziek!


Muziekles van topmusici

Herken je dit?

Je komt niet verder met je online muzieklessen en krijgt via YouTube tóch niet de instructies en inspiratie die je nodig hebt om vorderingen te maken. Je krijgt heesheid of stemproblemen met zingen? Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om te leren ? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl muziek juist iets is waar je blij van wordt?

Les op maat

Logisch dat je op zoek bent naar een echte docent die je verder helpt. Met persoonlijke aandacht en les op maat krijg je precies díe aanwijzingen die je nodig hebt om op een hoger niveau te kunnen musiceren. Je beleeft meer plezier in muziek en je merkt je vorderingen direct.

Muziekles voor jong en oud!

Vivaldi Music Lessons vertegenwoordigt zelfstandige professionele muziekdocenten en biedt instrumentale muzieklessen en zanglessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Of je een  beginner bent of juist meer gevorderd. Wij zijn enthousiast om met je aan de slag te gaan!

Les bij de docent of aan huis bij jou

De lessen worden in de studio of lesruimte van de docent gegeven. Informeer naar de mogelijkheden voor muziekles aan huis!

Proefles - Strippenkaart

De proefles kost € 25,- Bij aanschaf van een leskaart of strippenkaart van 10 lessen is de proefles gratis en ontvang je het bedrag van de proefles (€25,-) terug.

Starterspakket

Wil je na je introductieles eerst nog nader kennismaken met het nieuwe instrument of je docent? Neem het starterspakket van 3 lessen en ontvang de € 25,- van je proefles terug.

Ontdek Muziek!

Muziekles voor jonge kinderen is belangrijk. Ontdek Muziek! laat kleuters op speelse manier kennismaken met de basis beginselen van muziek, gitaar, ukulele, blokfluit, piano

Beginners 

In de privélessen of groepslessen leer je de basisbeginselen van je instrument/omgaan met je stem, ritmes, basis muziektheorie en notenlezen. Onder deskundige leiding en met modern lesmateriaal werk je aan de ontwikkeling van je techniek en muzikaliteit.

Gevorderden

In een privéles verdiep jij je in het uitgebreide repertoire en breng jij je techniek en muzikaliteit op een hoger niveau. Onze professionele en inspirerende muziekdocenten delen graag hun passie voor muziek met jou. 

Je favoriete muziek

Jouw inbreng in de les is van belang en uiteraard speel je de muziek die jou raakt. Je kunt met je docent werken aan de voorbereiding van een optreden, solo, kamermuziek- koor- of orkestpartijen, en...plezier in muziek staat voorop!

 

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!