Geniet van muziek!


Muziekles van topmusici

Het beste wat er is! Live muzieklessen!

Er gaat volgens ons niets boven face to face muzieklessen en persoonlijk contact. De interactie is in een live muziekles situatie onovertroffen en de informatie die je op niet verbale manier kunt uitwisselen is super belangrijk om muziek te maken. Daarbij komt het sociale aspect in de lessen en de aandacht voor jou als mens. We zijn blij dat we weer face to face met je aan de slag kunnen!

Professionele docenten

Vivaldi Music Lessons vertegenwoordigt zelfstandige professionele muziekdocenten en biedt instrumentale muzieklessen en zanglessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Of je een beginner bent of juist meer gevorderd; wij zijn enthousiaste en ervaren musici die naast optreden ook lesgeven belangrijk en leuk vinden.

Herken je dit?

Misschien probeer je in je eentje of via YouTube een instrument te leren spelen? Je favoriete instrument lijkt te moeilijk om het op een behoorlijke manier onder de knie te krijgen? Je krijgt heesheid of stemproblemen met zingen en je denkt dat je geen mooie stem hebt? Je loopt vast en verliest het plezier, terwijl muziek juist iets is waar je blij van wordt!

Les op maat!

Logisch dat je op zoek bent naar een echte docent die je verder helpt. Met persoonlijke aandacht en les op maat krijg je, ook online, precies díe aanwijzingen die je nodig hebt om op een hoger niveau te kunnen musiceren. Je beleeft meer plezier in muziek en je merkt je vorderingen direct.

Leslocatie- Online lessen

De lessen worden in de studio of lesruimte van de docent gegeven. Informeer naar de mogelijkheden voor muziekles aan huis! Online lessen bieden live contact met je docent, persoonlijke feedback en tips.

Proefles - Strippenkaart

De proefles kost € 25,- Bij aanschaf van een leskaart of strippenkaart van 10 lessen is de proefles gratis en ontvang je het bedrag van de proefles (€25,-) terug.

Starterspakket

Wil je na je introductieles eerst nog nader kennismaken met het nieuwe instrument of je docent? Neem het starterspakket van 3 lessen en ontvang de € 25,- van je proefles terug.

Ontdek Muziek!

Muziekles voor jonge kinderen is belangrijk. Jonge kinderen zijn zeer ontvankelijk voor klank, ritme en rijm en dompelen zich graag onder in muziek. Door muziek wordt hun zelfvertrouwen gevoed en hun verbeelding geprikkeld. Muziek stimuleert bovendien het taalgevoel en bevordert hun motoriek. Een kind is nooit te oud of te jong om zelf iets met muziek te doen. Muziek maken en een instrument leren spelen bevordert de cognitieve, sociale en emotionele vaardigheden en is dus behalve leuk ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ontdek Muziek! laat kleuters op speelse manier kennismaken met de basisbeginselen van muziek, gitaar, ukulele, blokfluit, piano, liedjes zingen, klappen en bewegingssplletjes.

Beginners 

In de privélessen of groepslessen leer je de basisbeginselen van je instrument/omgaan met je stem, ritmes, basis muziektheorie en notenlezen. Onder deskundige leiding en met modern lesmateriaal werk je aan de ontwikkeling van je techniek en muzikaliteit.

Gevorderden

In een privéles verdiep jij je in het uitgebreide repertoire en breng jij je techniek en muzikaliteit op een hoger niveau. Onze professionele en inspirerende muziekdocenten delen graag hun passie voor muziek met jou. 

Je favoriete muziek

Jouw inbreng in de les is van belang en uiteraard speel je de muziek die jou raakt. Dit kan uiteenlopen van klassiek tot pop, geïmproviseerde muziek, jazz folk, songwriter of muziek productie. Je kunt met je docent werken aan de voorbereiding van een optreden, solo, kamermuziek- koor- of orkestpartijen, en...plezier in muziek staat voorop!

 

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza