Muziekdocent en samenwerken?

Muziekles van topmusici

Vermelding op deze site?

Vivaldi Music Lessons biedt professionele muziekdocenten een website waar kennis, service, passie en kwaliteit meteen herkend wordt en collegialiteit en onderling persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Geen supermarkt

Er zijn veel verzamelsites waar muziekdocenten hun muzieklessen aanbieden voor bodemprijzen.....VML kiest voor een andere uitstraling en biedt meer!

Fair Trade -  Eerlijke lesprijzen

De geadviseerde lesprijzen zijn marktconform en gaan uit van een zelfstandig werkende muzikant/docent die een eerlijke prijs verdient voor een fantastische muziekles!

Persoonlijk en collegiaal

Hoewel het aantal docenten dat contact opneemt om geplaatst te worden op de VML site zeer groot is, kiest VML voor kleinschaligheid, kwaliteit en een persoonlijk gezicht. De VML site biedt je een exclusieve positie en je hebt collega's in plaats van concurrenten! Je versterkt je eigen- en elkaars profiel door onderscheidend te zijn in je aanbod en/of je locatie!

Zelfstandig maar niet alleen

Je kunt altijd terecht voor overleg, feedback en support m.b.t eventuele situaties rond een leerling of over jouw initiatieven om nieuwe lesvormen te bedenken. Uiteraard zoeken we hoe je die rendabel kunt maken en het best kunt aanbieden.

Leerlingenconcerten

Eigen initiatief om met collega's in jouw stad leerlingenconcerten op te zetten is welkom!
Ontmoet elkaar op de gezellige en ontspannen leerlingenconcerten die we organiseren en wissel ervaringen, repertoire en kennis met je collega's. Er is altijd genoeg te eten en drinken! 

VML groeit op organische manier

Vrijwel alle docenten die op de website staan namen zelf het initiatief om op de site te komen, en bijna altijd op aanbeveling van een enthousiaste collega! Wanneer er over en weer een klik is gaan we in gesprek!
VML benadert alleen een eventuele collega wanneer daar behoefte aan blijkt te zijn bij de collega's of wanneer dit blijkt uit vragen van de klant.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast, ervaren en deskundig zelfstandig muziekdocent, ZZP 'er en wil je informatie over samenwerken en vermelding op deze website?
Contact Wouter Mijnders T 0644198927

Music is our passion, let's share it!

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza