Muziekdocent en samenwerken?


Muziekles van topmusici

Docenten en samenwerken

Vivaldi Music Lessons biedt een website voor en door musici en docenten waar kennis, passie en kwaliteit meteen herkend wordt en onderling persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.
Er zijn veel verzamelsites voor muzikanten waar zoveel mogelijk muziekdocenten op moeten staan...VML kiest voor een andere uitstraling en biedt meer.

Persoonlijk en collegiaal

Hoewel het aantal docenten dat contact opneemt om mee te doen zeer groot is, kiest VML voor kleinschaligheid, kwaliteit en een persoonlijk gezicht. De VML site biedt je een exclusieve positie en je hebt collega's in plaats van concurrenten!
Je versterkt je eigen en elkaars profiel door onderscheidend te zijn in je aanbod!

Eerlijke lesprijzen

De geadviseerde lesprijzen zijn marktconform en gaan uit van een zelfstandig werkende muzikant/docent die een eerlijke prijs verdient voor een fantastische muziekles!

Zelfstandig maar niet alleen

Je kunt altijd terecht voor overleg, feedback en support m.b.t eventuele situaties rond een leerling of over jouw initiatieven om nieuwe lesvormen te bedenken. Uiteraard zoeken we hoe je die rendabel kunt maken en het best kunt aanbieden.

Leerlingen concerten

Eigen initiatief om met collega's in jouw stad leerlingenconcerten op te zetten is welkom!
Ontmoet elkaar op de vele leerlingen concerten die we organiseren en wissel ervaringen, repertoire en kennis met je collega's. Er is altijd genoeg te eten en drinken! 

VML groeit op organische manier

Vrijwel alle docenten die op de website staan namen zelf het initiatief om deel te nemen. Wanneer er over en weer een klik is gaan we in gesprek!
VML benadert alleen een eventuele collega wanneer daar behoefte aan blijkt te zijn bij de collega's of wanneer dit blijkt uit vragen van de klant.

Ben je enthousiast?

Ben je enthousiast, ervaren en deskundig zelfstandig muziekdocent, ZZP 'er (Zelfstandig Zonder Poen) en wil je informatie over samenwerken en vermelding op deze website? Neem contact op met Wouter Mijnders T 0644198927

Music is our passion, let's share it!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven les in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere les biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Muziek verrijkt je leven! Ontdek en speel de muziek die je raakt! Boek eerst een proefles!