Muziekles en Zangles voor iedereen!


Muziekles van topmusici

Muzieklessen en zanglessen in jouw buurt!

Vivaldi Music Lessons vertegenwoordigt zelfstandige professionele muziekdocenten en biedt instrumentale muzieklessen en zanglessen voor leerlingen van alle leeftijden.

Les bij de docent of aan huis bij jou

De lessen worden in de studio of lesruimte van de docent gegeven of eventueel bij de leerling thuis.
Informeer naar de mogelijkheden voor muziekles aan huis!

Proefles - Strippenkaart

De proefles kost € 25,- Bij aanschaf van een leskaart of strippenkaart van 10 lessen is de proefles gratis en ontvang je het bedrag van de proefles (€25,-) terug.

Privéles of samen

Individuele lessen - groepslessen en duolessen. De muzieklessen zijn voor kinderen, jongeren en volwassenen.
Alle lessen zijn voor beginners en gevorderden en... je bent nooit te oud om iets leuk te vinden!

Starterspakket

Wil je na je introductieles eerst nog nader kennismaken met het nieuwe instrument of je docent? Neem het starterspakket van 3 lessen!

Ontdek Muziek!

Muziekles voor jonge kinderen is belangrijk. Ontdek Muziek! laat kleuters op speelse manier kennismaken met de basis beginselen van muziek, gitaar, ukulele, blokfluit, piano

Beginners 

In de privélessen of groepslessen leer je de basisbeginselen van je instrument/omgaan met je stem, ritmes, basis muziek theorie en notenlezen.
Onder deskundige leiding en met modern lesmateriaal werk je aan de ontwikkeling van je techniek en muzikaliteit.

Gevorderden

In een privéles verdiep jij je in het uitgebreide repertoire en breng jij je techniek en muzikaliteit op een hoger niveau. Onze professionele en inspirerende muziekdocenten delen graag hun passie voor muziek met jou. Jouw inbreng in de les is van belang en je kunt met je docent ook werken aan de voorbereiding van een optreden, solo, kamermuziek- koor- of orkestpartijen, en...plezier in muziek staat voorop!

 

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!