Waarom Muziek?


Muziekles van topmusici

Waarom muziek?

Muziek maken gaat over het delen en uitdrukken van emoties in een universele taal, communicatie, creativiteit, ontwikkeling van vaardigheden en inzichten, schoonheid en verbinding. Muziek raakt je hart en draagt bij aan het vervullen van een levensbehoefte. Je beweeglijkheid wordt geprikkeld en je leert jezelf op allerlei manieren en gebieden beter kennen. Het maken van muziek draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van sociale-, emotionele- en cognitieve vaardigheden bij kinderen en volwassenen!

Ervaren en enthousiaste muziekdocenten!

Vivaldi Music Lessons vertegenwoordigt privé muziekdocenten in en om Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht.
Alle aangesloten docenten zijn super enthousiaste en ervaren muzikanten, hebben een beroepsopleiding genoten en zijn gediplomeerd muziekdocent en specialist op hun vakgebied.

Waarom we graag lesgeven!

Waar wij blij van worden? Delen wat als een van de sterkste elementen in ons leven een hoofdrol speelt: onze passie en liefde voor muziek! Velen van ons begonnen als kind met het spelen van een instrument en het heeft ons leven sterk beïnvloed. Nog steeds ervaren wij dagelijks de kracht en de schoonheid van muziek en creativiteit!

"I believe music is one of the 'universal languages' that can be understood, felt, and otherwise enjoyed by all, regardless of culture, society or other kinds of differences"
Charlie Hare - writer/ inventor/composer

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles en zangles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam, in onze eigen lespraktijk. Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel en zing de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!