Waarom Muziek?


Muziekles van topmusici

Waarom muziek?

Muziek maken gaat over het delen en uitdrukken van emoties in een universele taal, communicatie, creativiteit, ontwikkeling van vaardigheden en inzichten, schoonheid en verbinding. Muziek raakt je hart en draagt bij aan het vervullen van een levensbehoefte. Je beweeglijkheid wordt geprikkeld en je leert jezelf op allerlei manieren en gebieden beter kennen. Het maken van muziek draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van sociale-, emotionele- en cognitieve vaardigheden bij kinderen en volwassenen!

Er gaat niets boven Live!

We weten het allemaal: er gaat niets boven een lessituatie waarin je echt samen in een ruimte bent en elkaar live ontmoet en klank en geluid akoestisch optimaal kunt beleven. Met in het achterhoofd de 1,5 adviezen worden de lessen in een live situatie gegeven. In onze eigen eigen lesruimtes. De docenten houden afstand, zorgen voor voldoende ventilatie in de lesruimte, reinigen materiaal, pianotoetsen etc etc. Heerlijk om live met muziek bezig te zijn!

Online Muzieklessen

Naast alle heftige toestanden in de wereld blijft de behoefte aan schoonheid! Muziek blijft van essentiele waarde in ons bestaan. Actief bezig zijn met muziek is aangetoond stress-verlagend, vraagt inspanning en concentratie en biedt ontspanning en een goed gevoel. Het brengt je in een andere situatie en je vergeet even je zorgen.
Online muziekles is een uitstekende mogelijkheid om kwaliteits muzieklessen te volgen wanneer je niet kunt reizen of even de deur niet uit kunt. Met het starterspakket van 3 lessen kun je kijken hoe het je bevalt.

Muziek voor alle leeftijden

Velen van ons begonnen als kind met het spelen van een instrument en het heeft ons leven sterk beinvloed. Nog steeds ervaren wij dagelijks de kracht en de schoonheid van muziek en creativiteit! In deze barre tijden willen wij dat, ook online, met je blijven delen! Alle aangesloten docenten zijn super enthousiaste en ervaren muzikanten, hebben een beroepsopleiding genoten en zijn gediplomeerd muziekdocent en specialist op hun vakgebied.

Waarom we graag lesgeven!

Waar wij blij van worden? Delen wat als een van de sterkste elementen in ons leven een hoofdrol speelt: onze passie en liefde voor mensen en  muziek! Samenwerken met kinderen en volwassenen, inspireren, motiveren, luisteren. Helpen bij het ontwikkelen van technische, motorische, emotionele en cognitieve vaardigheden, om bij te dragen een wereld waar schoonheid, concentratie, wilskracht, gevoel en verstand hand in hand gaan om vreugde te genereren!

"I believe music is one of the 'universal languages' that can be understood, felt, and otherwise enjoyed by all, regardless of culture, society or other kinds of differences"
Charlie Hare - writer/ inventor/composer

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza