Basgitaarles in Scheveningen

Zoek je basgitaarlessen in Scheveningen?

Wat goed dat je deze site bezoekt! Bij Vivaldi Music Lessons slaag je zeker om een enthousiaste professionele basleraar in de buurt van Scheveningen te vinden!

Voor wie zijn de basgitaarlessen?

Onze superleuke en motiverende basgitaarlessen zijn zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen. Of je nog nooit zelf actief met muziek bezig bent geweest of regelmatig speelt of zingt; er gaat een wereld voor je open wanneer je ontdekt wat er vocaal en instrumentaal allemaal mogelijk is. Het is een fantastische belevenis om de magie van muziek te ervaren! De beste motivatie als je jouw vaardigheden en muzikaliteit wilt ontwikkelen. 

Basgitaarlessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met basgitaarlessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles basgitaar?

Het is fijn om eerst even kennis te maken met de docent van je keuze. Belangrijk voor jou dat je een beeld krijgt van de locatie waar de basgitaarlessen worden gegeven. Je krijgt ook informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Goed om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé basgitaarles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende basgitaarles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je, samen met je docent, stappen zet om je doelen te bereiken. Je basleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met basgitaarlessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Basgitaarles aan huis in Scheveningen

Op zoek naar een basleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

Muziektheorie

Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je basgitaarlessen volgt? Boek een proefles.

Muziekles Cadeaubon met 3 basgitaarlessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met basgitaarlessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Basgitaarles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Basgitaarlessen voor kinderen in Scheveningen

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met basgitaarlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je basleraar. Plezier in muziek staat centraal!

  Online basgitaarlessen

  Neem contact op met de basleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

  Geen muziek zonder bas!

  Of het nu gaat om barokmuziek, waarbij de baspartij van de basso continuo meestal wordt uitgevoerd op instrumenten als cello, violone, contrabas, gamba of fagot, of popmuziek, funk, blues, rock, metal, reggae. latin of jazz; als bassist geef je structuur aan je band. Melodie, improvisatie en harmonie kunnen niet zonder de drijvende power van een goed uitgevoerde baslijn!

  Jouw favoriete muziek

  Jij speelt de hoofdrol in je band als het over groove gaat, of je jazz, pop, rock, latin of funk speelt....eh....samen met je drummer natuurlijk! Belangrijk dus dat je een goede techniek hebt en strak kunt spelen! Leer verschillende speeltechnieken!

  Basgitaar - Elektrische bas

  Harmonie, timing, stabiliteit en kracht liggen in jouw handen.  Bassist zijn is naast instrumentale en muzikale vaardigheden ook zeker een kwestie van mentaliteit. Hard werken, te allen tijde 'service' aan de solist, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn sleutelwoorden voor een bassist.

  Bereik je doelen

  Welk niveau je momenteel ook speelt, het geeft een kick om jezelf te overtreffen om een betere bassist te worden. Je drukke schema maakt het moeilijk om meer geweldige grooves te leren? Wil je leren slappen intelligente solo's kunnen improviseren en funky kunnen bassen? Boek gewoon een pakket baslessen en je zult zien dat het enthousiasme van onze docenten ervoor zorgt dat je de tijd en energie vindt om je doelen te bereiken.

  Beginners - gevorderden

  je krijgt priveles voor persoonlijke aandacht en les op maat! Plezier in muziek vinden wij super belangrijk en als je regelmatig oefent heb je snel resultaat! Boek een proefles basgitaar en dan een strippenkaart van 5 of 10 lessen voor maximale flexibiliteit en succes!

  Basgitaarles in Scheveningen

  Zoek je een enthousiaste basleraar in de omgeving Scheveningen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé basgitaarles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je basleraar en neem contact op voor een proefles!