Saxofoonles in Scheveningen

Boek nu je proefles saxofoon in Scheveningen!

Muziek maken is heerlijk en met betaalbare privé saxofoonlessen van een enthousiaste saxofoonleraar in Scheveningen wordt het alleen maar leuker! Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 saxofoonlessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé saxofoonles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé saxofoonlessen in of vlakbij Scheveningen helpen je om je doelen te bereiken. Je saxofoonleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de saxofoonlessen?

Je kunt saxofoonlessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar ook als je vergevorderd bent. Als je muziek wilt maken is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

  Kies je saxofoonleraar in Scheveningen

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die, naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies hierboven een saxofoonleraar en boek direct een inspirerende proefles saxofoon.

   De voordelen van een Strippenkaarten met 5 of 10 saxofoonlessen? 

   • Flexibiliteit om je lessen af te spreken. 
   • Onbeperkt lessen bijkopen als je wilt.
   • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
   • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
   • Een Strippenkaart met 10 saxofoonlessen is het voordeligst!
   • Gratis proefles bij aankoop 1e strippenkaart

   Saxofoonles aan huis in Scheveningen

   Op zoek naar een saxofoonleraar die bij jou aan huis komt in Scheveningen? Boek meteen je eerste saxofoonles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je saxofoonlessen volgt? Boek een proefles.

   Muziekles Cadeaubon met 3 saxofoonlessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met saxofoonlessen!

    Waarom privé saxofoonles?

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel in je eigen tempo
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • saxofoonles bij de docent of bij jou aan huis
    • gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat
    • lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Saxofoonlessenvoor kinderen in Scheveningen

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met saxofoonlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Vergeet niet hierboven je saxofoonleraar te kiezen als je verder wilt komen!

    Online saxofoonlessen

    Neem direct contact op met de saxofoonleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

    Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

    Proefles Sax?

    Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

    Saxofoonles in Scheveningen

    Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Scheveningen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!