Saxofoonles in Utrecht Lombok

Zoek je saxofoonlessen in Utrecht Lombok?

Lees hierboven meer over de saxofoonleraar die je gevonden hebt!  De saxofoonlessen zijn bij de docent of bij jou aan huis,.

Voor wie zijn de saxofoonlessen?

Op deze site vind je motiverende en inspirerende privé saxofoonlessen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Fantastische muzieklessen voor beginners tot vergevorderd!

Saxofoonlessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met saxofoonlessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles saxofoon?

Het is belangrijk om eerst kennis te maken met de docent van je keuze. Je krijgt informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Fijn om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé saxofoonles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende saxofoonles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je samen met je docent stappen zet om je doelen te bereiken. Je saxofoonleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

De proefles kost 25,-euro, maar dit wordt in mindering gebracht bij de aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met saxofoonlessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Saxofoonles aan huis in Utrecht Lombok

Op zoek naar een saxofoonleraar die bij jou aan huis komt? Neem hierboven contact op met een docent voor meer informatie!

Muziektheorie

Lees meer over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je saxofoonlessen volgt.

Muziekles Cadeaubon met 3 saxofoonlessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met saxofoonlessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Saxofoonles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Saxofoonlessen voor kinderen in Utrecht Lombok

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met saxofoonlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je saxofoonleraar en neem contact op voor meer informatie en een proefles!

  Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

  Proefles Sax?

  Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

  Saxofoonles in Utrecht Lombok

  Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Utrecht Lombok? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!