Traversoles in Utrecht Lombok

Boek nu je proefles traverso in Utrecht Lombok!

Muziek maken is heerlijk en met betaalbare privé traversolessen van een enthousiaste traversoleraar in Utrecht Lombok wordt het alleen maar leuker! Je bent nooit te oud om je droom te volgen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van een Strippenkaart van 5 of 10 traversolessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé traversoles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé traversolessen in of vlakbij Utrecht Lombok helpen je om je doelen te bereiken. Je traversoleraar weet dat je met inspanning, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de traversolessen?

Je kunt traversolessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar ook als je vergevorderd bent. Als je muziek wilt maken is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

  Kies je traversoleraar in Utrecht Lombok

  Via Vivaldi Music Lessons vind je bevlogen musici die, naast het geven van concerten, een passie voor lesgeven hebben. Kies hierboven een traversoleraar en boek direct een inspirerende proefles traverso.

   De voordelen van een Strippenkaarten met 5 of 10 traversolessen? 

   • Flexibiliteit om je lessen af te spreken. 
   • Onbeperkt lessen bijkopen als je wilt.
   • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
   • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
   • Een Strippenkaart met 10 traversolessen is het voordeligst!
   • Gratis proefles bij aankoop 1e strippenkaart

   Traversoles aan huis in Utrecht Lombok

   Op zoek naar een traversoleraar die bij jou aan huis komt in Utrecht Lombok? Boek meteen je eerste traversoles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je traversolessen volgt? Boek een proefles.

   Muziekles Cadeaubon met 3 traversolessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug  om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met traversolessen!

    Waarom privé traversoles?

    • gerichte en persoonlijke aanwijzingen van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • bladmuziek lezen/ ontwikkeling gehoor/ ritmegevoel in je eigen tempo
    • aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • traversoles bij de docent of bij jou aan huis
    • gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat
    • lees hier hoe anderen hun lessen ervaren!

    Traversolessenvoor kinderen in Utrecht Lombok

    • leuke en mooie muziekmethodiek
    • een goede leeftijd voor kinderen om met traversolessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • instrumentale vocale/vaardigheden - basis muziektheorie
    • samenspel met docent - plezier in muziek

    Vergeet niet hierboven je traversoleraar te kiezen als je verder wilt komen!

    Online traversolessen

    Neem direct contact op met de traversoleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

    Traverso - houten dwarsfluit

    De traverso, de populaire Italiaanse naam van de barokfluit, is de voorloper van de moderne zilveren dwarsfluit en werd bespeeld van het einde van de 17e tot het einde van de 18e eeuw. Het is een houten instrument en heeft gaten en maar één klep: een model dat in de barok als de ultieme constructie voor de fluit werd beschouwd ... en zelfs vandaag nog door velen, die graag barokmuziek spelen en de warme en subtiele klank weten te waarderen!

    Nieuwe klanken

    Deze houten fluit moedigt je aan om nieuwe klankkleuren en stijlen te verkennen, terwijl je je verdiept in de speelpraktijken van het verleden. Ben je benieuwd naar het werken met 'oude' muziek? Misschien ben je al een fervent muzikant op zoek naar nieuwe ervaringen en klankwerelden? Of misschien sta je aan het begin van je muzikale reis? Hoe dan ook, de traverso is de ultieme gids voor mooi, gevoelig en historisch onderbouwd musiceren!

    De leer van de hartstochten

    In de 18e eeuw werd muziek gecomponeerd volgens de theorie van de "affecten" of "passies". Dit waren wat wij de "emoties" zouden kunnen noemen, die de muziek bij de luisteraar moest opwekken.

    Improvisatie

    In de 18e eeuw werd een duidelijk onderscheid gemaakt tussen "Liebhaber", iemand die alleen muziek speelde die geschreven was, en "Kenner", iemand die de regels van het componeren begreep. Het onderscheid werd vaak gemaakt naargelang de musicus wist hoe hij muziek "ex tempore" moest componeren, d.w.z. hoe hij moest improviseren. Het improviseren van versieringen op het stuk dat je speelt zal je vrijheid geven om je de muziek eigen te maken.

    Traversoles in Utrecht Lombok

    Zoek je een enthousiaste traversoleraar in de omgeving Utrecht Lombok? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé traversoles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je traversoleraar en neem contact op voor een proefles!