Passie voor akoestische gitaar? Ward Reijmerink - Privé gitaarlessen in Amsterdam Oost- Klassiek gitaar - Spaans - Flamenco  - Folk Songwriter. Ook online gitaarles

Ward Reijmerink Gitaarlessen in Amsterdam

Gitaarles in Amsterdam Oost

Hallo! Ik ben Ward Reijmerink, ervaren professioneel gitarist en enthousiast gitaarleraar in Amsterdam Oost. Mijn lessen zijn voor jong en oud en of het je eerste gitaarles ooit gaat worden, of dat je al lang speelt en de fijne kneepjes wilt leren, iedereen is welkom!

Passie voor gitaar!

Je kunt bij mij voor Klassieke muziek, Spaans, Folk, Songwriter, liedjes of bijvoorbeeld Flamenco terecht! Leuk om kennis te maken!

Gitaarles op maat

We bespreken wat je doelen zijn en stellen samen een persoonlijk leerplan op. Speelplezier en muziek staan centraal. We gaan dus alleen zo ver de theorie in als jij wilt en als nodig is voor jouw ontwikkeling.

Beginners

Ik besteed aandacht aan noten lezen, tokkelen, akkoorden, toonladders, slagtechnieken, finger picking. Je krijgt wat basis muziektheorie en je leert een goede en relaxte speelhouding. Al snel speel je eenvoudige songs of mooie klassieke stukken!

Gevorderden

Als klassieke gitaarmuziek jouw ding is ben je bij mij helemaal aan het goede adres om Je kennis te vergroten en verfijning in je spel te brengen. Je kunt je ook bij mij verdiepen in Flamenco technieken zoals bijvoorbeeld rasgueado's en alzapua's. We werken aan de uitbreiding van het repertoire, zodat uiteindelijk alle klassiekers, van Bach en Vivaldi tot Albéniz en Rodrigo binnen handbereik komen!

Lesopbouw

Een gitaarles voor volwassenen duurt 45 minuten. Voor kinderen zijn de lessen 30 minuten. De eerste helft van de les besteden we aandacht aan techniek. De tweede helft werken we aan stukken die jij of ik hebben uitgekozen.

Kinderen en gitaar

In de lessen voor kinderen maak ik veel gebruik van voor- en naspelen en maken we op een speelse manier kennis met de gitaar en er wordt al heel snel een liedje gespeeld! Plezier in muziek voorop! Ik zorg voor een leuke afwisseling van repertoire.

Kamermuziek en samenspel

Zoek je iemand met jarenlange ervaring op het gebied van samenspel en ensemble coaching?  Van ensembles met zangers, tot gitaar-duo's, trio's of bands. Ik kan jouw duo of gitaarensemble verder helpen, inspireren en voorzien van tips uit de praktijk en jullie begeleiden naar een hoger niveau.

Conservatorium

Heb jij de ambitie om een opleiding aan het conservatorium te volgen? Ik weet als geen ander wat de vereisten zijn voor een succesvolle auditie. Samen werken we aan een geschikt programma en ontwikkel je de juiste vaardigheden. We werken aan solfège-oefeningen en harmonieleer, zodat jij niet voor verassingen komt te staan.

Studio - leslocatie

De lessen zijn in mijn muziekstudio in Amsterdam Oost. Daar hebben we ook de mogelijkheid om in hoge kwaliteit studio-opnames te maken, voor bijvoorbeeld een auditie of voor een clip op YouTube of TikTok

Online lessen

Het is ook mogelijk om online lessen te volgen. Deze geef ik via skype. Informeer naar de mogelijkheden!

Over mij

Ik ben al jaren actief in de muziek als gitarist, arrangeur, componist en bandleider. Aan het Conservatorium van Amsterdam volgde ik een bachelor klassiek gitaar, aan het Conservatorium van Den Haag behaalde ik mijn Master of Music. Inmiddels ben ik ook actief als muziekproducer en mixing engineer. Ik heb veel ervaring met verschillende genres, van klassiek tot pop en wereldmuziek.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Amsterdam Oost
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Aandacht voor schoonheid, zelf muziek maken of lekker luisteren, het brengt je in het nu! Professionele bevlogen muzikanten bieden privé muzieklessen en zanglessen voor een eerlijke prijs!

Jack DeJohnette - There really is no past, present or future... everything happens right now. You have to be in the moment and be conscious of that, to play improvised music and to live your life in a way that can dance and is flexible.