Mijin Kim pianoleraar in Capelle a/d IJssel. Pianolessen in Capelle en als je pianoles zoekt in de buurt van Rotterdam- Pop, Klassiek, Jazz, Latin pianoles voor gevorderden en beginners.

Mijin Kim Pianolessen in Capelle aan den IJssel

Pianoles Capelle a/d IJssel

Hi! Ik ben Mijin Kim, ervaren pianolerares in Capelle aan den IJssel. Ik ben geboren in Korea en begonnen met pianolessen toen ik 5 jaar oud was. Ik leerde eerst een klassieke basis voor een gedegen all round techniek, maar ik werd al snel verliefd op allerlei soorten pop en jazz. Mijn Bachelor en Master diploma's hierin behaalde ik in Nederland.

Pianolessen Pop,  Jazz, Klassiek

Als je de muziek speelt waar je enthousiast over bent, blijf je gemotiveerd, ga je het snelst vooruit en beleef je het meeste plezier aan je hobby. Een klassieke techniek komt in alle stijlen goed van pas. Als je jazz, latin of pop wilt spelen, dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. Je eigen inbreng aan nummers en songs is altijd welkom!

Pianoles - Beginners en gevorderden

Heb je ooit piano gespeeld en ga je de draad weer oppakken? Ben je meer gevorderd en wil je je verdiepen in jazz of pop en je techniek naar een hoger plan brengen? Of wordt het je eerste kennismaking met de piano? Boek een proefles om kennis te maken.

Beginners

Je leert noten lezen en met een selectie uit de leukste en beste piano methodieken ontwikkel je stap voor stap een solide klassieke basis. Je speelt leuke liedjes en je begint met eenvoudige voordrachtstukjes. Ik heb leuke oefeningen op maat, die je precies leren wat je nodig hebt.

Waar zijn de lessen?

Mijn studio is in Capelle. Zeer gemakkelijk bereikbaar vanuit Rotterdam met het OV. In overleg is les aan huis mogelijk.

Improvisatie moeilijk?

Met eenvoudige akkoorden-schema's maak je een begin met improvistatie. We werken aan ontwikkeling van je gehoor. Je leert veel over akkoorden, changes, scales, timing en we werken aan een soepele techniek, zodat je vrij kunt improviseren en solo's spelen. In het begin lijkt het lastig en onwennig, maar al snel merk je hoe leuk het is en dat je steeds creatiever en vrijer gaat spelen!

Gevorderden - Jazz - Latin

Ontwikkel je techniek en creativiteit met effectieve oefeningen, luisteren en naspelen, klassieke- en Jazz etudes, Real Book, Pop, Blues, Latin en hedendaagse improvisatie.

Flexibele lestijden!

Heb je een drukke baan, druk op school of op andere manier behoefte aan flexibiliteit? Veel leerlingen gebruiken graag de Strippenkaart van 5 of 10 lessen.

Plezier in muziek!

Plezier bij het studeren en tijdens je les is echt belangrijk. Het samengaan van techniek en muzikaliteit inspireert om regelmatig even te oefenen. Ik zorg daarom altijd voor goed lesmateriaal en een relaxte sfeer in je les!

Online Pianoles

Eventueel geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Mijin Kim

Mijin is geboren in Korea en begon met pianolessen toen zij 5 jaar oud was. Ze heeft een klassieke basis en toonde al snel een toenemende belangstelling voor pop en jazz. Vanaf haar 19e begon zij haar studie piano klassiek aan het Soong-Sil Conservatory en Jazz en Popmuziek aan de Seoul Jazz Academy.
Haar Bachelor and Master degree piano behaalde zij in Nederland. Al tijdens haar Master studies verscheen haar eerste album (End of the Line – 2014). Als pianodocent heeft zij sinds 2003 ruime ervaring opgebouwd met privéleerlingen en onder andere aan de Seoul Jazz Academy.

Silence is to me the essence of music… I m looking for that sound in every note I play

Gevestigd in

  • Capelle aan den IJssel

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Capelle a/d IJssel
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Koreaans

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it! Dr. Joe Dispenza