Jazz, Pop, Funk Latin basgitaarles In Den Haag check Johnny Daly. The Hague Centre

Johnny Daly Basgitaarlessen in Den Haag

Basgitaarles Den Haag - Johnny Daly

Hi! Ik ben Johnny Daly, professionele en enthousiaste basleraar in Centrum Den Haag. Ik geef privé baslessen aan jongeren en volwassenen. Er staat een basgitaar voor je klaar, dus je hoeft niet te sjouwen!

Basgitaarles op maat

Wordt het je eerste basles of speel je al een tijd en heb je behoefte aan meer kennis en structuur? Wil jij je verder ontwikkelen in het bedenken en spelen van eigen baslijnen? Speel je in een band en loop je vast op je techniek? Dan ben je op zoek naar begeleiding en inspiratie van een pro!

Welke stijlen wil je leren op je bas?

Ik geef basles in verschillende stijlen zoals pop, country, jazz, rock, funk en Latijns-Amerikaanse muziek. Jouw muziek staat centraal in de les. Van daaruit werken we aan je techniek en muzikaliteit.

Baslessen voor beginners

De lessen worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Persoonlijke aanpak, relaxte sfeer en heldere uitleg. Practische oefeningen, noten lezen, basistechniek en tips zorgen voor snel resultaat.

Basgitaar meer gevorderden

Je werkt aan nieuwe funky grooves, mooie baslijnen, complexe ritmes, scales, slappen, improvisatie van solo's, steady spelen, time keeping en timing. Tips en tricks helpen je om je spel op een hoger niveau te brengen.

Basgitaar solo's Improviseren

De basgitaar is hét instrument waar ritme en melodie even belangrijk zijn. Om vrijer en goed te kunnen improviseren is kennis van akkoorden en basis muziektheorie een must. Wil je hier meer van weten? Ontdekken waardoor je solo's interessanter gaan klinken en meer verhaal krijgen? Check in voor een proefles!

Akoestische bas - contrabasles Den Haag

Ben je eigenlijk op zoek naar lessen op upright bas, akoestisch, dus contrabas? Dan ben je bij mij helemaal goed! Lees hier meer over mijn contrabaslessen in Den Haag.

Basgitaarlessen Den Haag Centrum

Mijn gezellige lesruimte in hartje centrum Den Haag is goed bereikbaar met OV, auto en fiets. Relaxte sfeer in de les, kofiie, thee en.. als je eenmaal in mijn collectie LP's duikt.. te veel!

Online basgitaarles

Ik geef ook lessen via Skype en Zoom. Live feedback en heldere instructies. Proberen? Neem even contact op!

Heb je nog geen basgitaar?

Ik informeer je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Over Johnny Daly

Bassist Johnny Daly is geboren in Dublin, Ireland, waar hij het vak geleerd heeft naast de legendarische gitarist van het George Shearing Quintet Louis Stewart. Johnny toerde jaren met het bekende Mexicaanse gitaar duo, Rodrigo y Gabriella en maakte diverse opnames met hen.
Johnny woont sinds 2002 in Nederland. Hij speelde o.a met Ferdinand Povel, David Schnitter, Dave Leibman, Gene Jackson, Grant Stewart, Marcel Serierse, John Ruocco, Dave Glasser, Simon Rigter, Ack Van Rooyen, Jeremy Pelt, Barry Harris, Peter Bernstein, Marjorie Barnes, Dan Nicholas, Rick Margitza, Dado Moroni, Frans Elsen, Juraj Stanik, Martijn Van Iterson, Joe Cohn, Eric Ineke.

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Den Haag centrum
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza