Leonie van Veen - One-on-one singing lessons in The Hague to beginners and advanced. All kinds of music. Free trial lesson.

Leonie van Veen Zanglessen in Den Haag

Zangles in Den Haag - volwassenen en jongeren

Begin je net met zingen of heb je al meer ervaring, maar wil je graag persoonlijke en deskundige begeleiding bij de ontwikkeling van je stem? Neem dan contact op met sopraan Leonie van Veen. Leonie geeft privé zangles aan zowel beginners als gevorderden. De lessen vinden plaats in het Bezuidenhout/Den Haag.

Online Zangles

Momenteel is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Corona Proof

De zanglessen worden Corona proof, volgens de laatste inzichten,  gegeven!

Passie voor zingen!

Leonie heeft een grote passie voor zingen. Plezier in het zingen en liefde voor tekst staan centraal in haar lessen.

Wat doe je in de les?

In de lessen wordt aandacht besteed aan houding, presentatie, ademtechniek, uitspraak van verschillende talen, dictie/spraak, intonatie en zuiverheid, expressie en interpretatie van de tekst. Door te werken aan deze verschillende aspecten ontwikkel je een beter bewustzijn van je lichaam en leer je flexibel te zingen met een vrij stemgeluid.

Klassiek, Opera, Lied, Musical, Pop

De lessen worden aangepast aan jouw wensen en het repertoire waar je aan gaat werken, wordt in overleg gekozen. Dit kan zowel klassiek, opera, lied, musical en/of pop zijn. Als je hulp nodig hebt bij een koorstuk of een song van je band, is dat ook altijd mogelijk.

Samen muziek maken

Leonie heeft ruime ervaring in het geven van zangles en het coachen van liedduo’s. Wil je samen met een pianist naar les komen of speel je zelf piano of gitaar en wil je daarbij zingen? Geen probleem, neem contact op met Leonie.

Over Leonie van Veen

Leonie heeft aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en aan de Dutch National Opera Academy in Amsterdam gestudeerd. Naast het lesgeven heeft ze een actieve concertpraktijk. Ze is regelmatig te zien in verschillende operaproducties en treedt op als concertzangeres met verschillende koren in binnen en buitenland. Lees hier meer over Leonie.

When music fails to agree to the ear, to soothe the ear and the heart and the senses, then it has missed the point. Maria Callas

Gevestigd in

  • Den Haag

Leslocatie

  • Online
  • Bezuidenhout Den Haag
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Een nóg mooier geluid!

Leonie komt regelmatig met nieuwe trucjes om het geluid nog mooier te maken. Ze is daarbij geduldig en grappig en ik ga altijd blij en gevoed weer naar huis!
Rita Spee

Geweldige zanglessen!

Leonie van Veen is wat mij betreft al jarenlang een zanglerares, die mij over vele aspecten van het zingen (muzikaliteit, uitspraak, stemgebruik, ademhaling, in goede conditie houden van stembanden, hoe te handelen bij verkoudheden, hoest etc! houding bij het zingen, heel goede en adequate aanwijzingen/ adviezen geeft.

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza