Pianolessen Improviseren, Jazz pop in Rotterdam Noordereiland Kaori - Pianoles Jazz, Pop Klassiek, lichtemuziek in Rotterdam. Boek een proefles piano voor beginners en gevorderden.

Kaori Fornos Ohnuma Pianolessen in Rotterdam

Pianoles Jazz en pop in Rotterdam

Hey there! Mijn naam is Kaori en ik ben jazz pianiste en pianolerares in Rotterdam. Zoek je een motiverende pianodocent voor je kind of ga je zelf voor het eerst pianoles nemen? Speel je klassiek maar wil je overstappen naar Jazz, Pop en andere pianostijlen en meeslepende solo's leren improviseren?

Jouw favoriete muziek

Als je van bijvoorbeeld Einoudi, Bach, Blues, Weather Report, Bill Evans, Wynton Kelly, Yiruma, filmmuziek van LaLaLand of Coco houdt, dan bent je bij mij aan het juiste adres! Luisteren naar wat grote jazz pianisten doen en analyseren helpt je om je eigen stijl te ontwikkelen. Ik help je op weg!

Wat ik belangrijk vind?

Wat ik belangrijk vind is dat je op een creatieve manier en ontspannen manier bezig bent met muzikaliteit en de techniek van pianospelen. Voor alle soorten muziek (klassiek tot populair) heb je een soepele techniek nodig. Mijn lessen bieden tips uit de praktijk en heldere aanwijzingen, zodat je snel thuis bent op je instrument. Leer pianospelen met een mooie klank, perfecte timing en met fantasie.

Proefles

In de proefles krijg je een indruk van mijn manier van lesgeven, bespreken we je doelen, muzikale wensen en de lesprijzen. Leuk om je te ontmoeten!

Beginners - volwassenen

Met bekende klassieke en moderne  pianostukjes en gerichte oefeningen ontwikkel jij een perfecte techniek op de piano. We maken een begin met improvisatie wanneer je andere stijlen dan klassiek wilt spelen. Gehoortraining, basiskennis muziektheorie, toonsoorten, toonladders en noten lezen hoort erbij. En natuurlijk spelen we ook samen!

Pianolessen voor kinderen

Op een speelse manier, met klassieke en populaire liedjes en oefeningen, leert je kind een goede basistechniek op de piano.  Je kind ontwikkelt spelenderwijs een muzikaal gehoor, ritmegevoel en muzikaliteit en leert notenlezen. Samen muziekmaken doen we in de les, met stukjes voor 4 handen, en plezier staat voorop!

Adembenemende solo's - Jazz, Pop, Filmmuziek

Om jazz, pop en andere stijlen te spelen is het handig als je veel weet van akkoorden en behalve akkoord symbol;en ook noten kunt lezen. Dat helpt je als je adembenemende solo's wilt improviseren en betrouwbaar anderen wilt kunnen begeleiden.

Muziektheorie

Mijn lessen bieden, naast techniek en tips uit de praktijk, relevante informatie over akkoorden, muziektheorie en analyse. Uiteraard altijd toegpast op de stijl die je speelt. We gebruiken Real Book, je favo nummers of misschien schrijf je wel je eigen muziek!

Leslocatie

Ik geef de pianolessen in mijn muziekstudio in Rotterdam Noordereiland. Prima te bereiken vanuit alle delen van Rotterdam!

Flexibel en gemotiveerd

Met een strippenkaart van 5 of 10 pianolessen heb je flexibiliteit en kwaliteit en verlies je nooit een les. Zo blijf je gemotiveerd om lekker te oefenen!

Online Pianoles

 Ik geef ik ook online lessen Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Over Mij

Op driejarige leeftijd begon ik met pianospelen, op mijn zestiende componeerde ik mijn eerste pianoliedje. Als pianist ben ik thuis in heel veel stijlen en treed ik regelmatig op.  Sinds mijn 18e dirigeer ik daarnaast kleine ensembles en creeer mijn eigen multidisciplinaire projecten met een mix van muziek, theater en andere kunsten. Door mijn liefde voor muziek te delen, zorg ik ervoor dat de boodschap overkomt, ongeacht het niveau van de deelnemers. Mijn focus ligt vooral op het samen spelen, muzikaal actief zijn en daarbij plezier maken.

Gevestigd in

 • Rotterdam

Leslocatie

 • Noordereiland Rotterdam
 • Rotterdam
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Japans
 • Nederlands
 • Spaans

Deskundige pianodocent!

Kaori is Communicatied, vriendelijk, deskundig, enthousiast. doelgericht en inspirend.
Angela, 42

Kaori is a top piano teacher!

Het was een fantastische proefles. Wat een enthousiasme en vriendelijkheid. Ik werd volledig op mijn gemak gesteld en aangemoedigd als het even lastig leek. Kaori is top -
Annemiek, 27

She adapts the Teaching Style

Kaori is very friendly, patient and positive. We like that for each of our children she adapts the teaching style and rhythm to their profile.
Dan, father of 2 twins of 6 years old

Inspirerende proefles!

Fijne proefles, ik ben geinspireerd geraakt om het pianospelen weer op te pakken. We hebben direct vervolglessen ingepland!
Georgina, 38

Muziekles nemen? Boek nu je proefles!

Zingen of een instrument bespelen? Beginner of gevorderd? Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt. Boek vandaag nog je proefles, ontdek en verleg je grenzen!

" This will be our reply to violence: to make more music intensely, more beautifully, more devotedly than ever before!''

(Leonard Bernstein - composer, conductor, pianist)