Tarang Poddar - Tablalessen in Rotterdam - Hindustani Percussion Lessons

Tarang Poddar Tablalessen in Rotterdam

Tablalessen in Rotterdam

Welkom! Ik ben Tarang Poddar, gediplomeerd en ervaren Tabla speler en docent, drummer uit Ahmedabad, India. Wanneer je op zoek bent naar tabla lessen in onder andere de befaamde Punjab, Farrukhabad en Delhi stijlen, dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Tabla Guru's

De noord Indiase klassieke manier van tabla spelen heb ik geleerd bij de beroemde gurus Pt. Shailendra Mishra en Pt. Rahul Shastri. In Nederland vervolgde ik mijn master studies en behaalde ik aan Codarts Conservatory, Rotterdam mijn masters (Cum Laude) in Jazz en Indiase Muziek

Tabla voor beginners gevorderden

Als je wilt kennismaken met de tabla en iets van de Indiase ritmes en muziek wilt ontdekken, of al veel meer ervaring hebt en je wilt verdiepen in specifieke speeltechnieken en de ultieme virtuositeit wilt ontwikkelen die de tabla zo indrukwekkend maakt, dan spreek ik graag een proefles met je af!

Klassiek - Bollywood- Pop - Jazz

De diversiteit aan geluiden en de enorme mogelijkheden van de tabla maken dat je er heel veel verschillende muzieksoorten mee kunt spelen. Natuurlijk hoort de tabla thuis in Hindustani Classical Music en Bollywood, maar ook geeft de unieke klank van de tabla een extra dimensie aan Folk, Cross Over, Pop en Jazz!  Een goed voorbeeld is de onnavolgbare Zakir Hussein!

Tabla Ritmes op je Drumset

Het werkt perfect om de ingewikkelde ritmische patronen, sfeervolle klankcombinaties en improvisaties op een modern drumset te spelen. Denk aan grote drummers als Omar Hakim, Steve Smith en Dan Weiss.

Winnend onderzoek!

Ik heb een prijswinnend onderzoek geleid naar de toepassing van tabla ritmes op de moderne drumset. Als specialist ga ik graag met je aan de slag, wanneer je jezelf als drummer op dit gebied wilt ontwikkelen!

Cajon - Percussie zelf bouwen

Je kunt bij mij ook uitstekend terecht voor lessen op Cajon. Neem contact op als je wilt ontdekken hoe je zelf slagwerkinstrumenten kunt maken die je in uiteenlopende muzieksoorten kunt bespelen!

Tabla huren of kopen?

Ben je op zoek naar een goede tabla? Ik adviseer je graag en kan je zeker helpen om voor een redelijke prijs een goede set te vinden!

Tabla proberen?

Zin in een kennismaking met Tabla? Boek een proefles!

Gevestigd in

  • Rotterdam

Leslocatie

  • Rotterdam
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Beginner of gevorderd? Gun jezelf wat je een ander ook gunt! Hier vind je inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen. 

Jouw toekomst vol muziek, creativiteit en plezier begint vandaag! Wat is jouw eerste stap?