Inspiration, music en motivation in Mirna Reyes's violin classes in Wassenaar. Enjoy playing the violin!

Mirna Alicia Reyes Vioollessen in Wassenaar

Liefde voor muziek!

Mijn liefde voor muziek en voor de viool is ontstaan in mijn vroegste jeugd; er was altijd muziek om mij heen! Mijn vader is trompettist en mijn moeder speelt hobo! Muziek is daarom een van mijn grote passies geworden! Deze passie deel ik graag met jou. Je zult merken dat plezier in muziek maken de beste stimulans is om te studeren!

Vioolles voor alle leeftijden

Ik ben violiste en viooldocent Mirna Alicia Reyes en zal ik je graag inspireren met mijn ervaring en enthousiasme! In mijn studio in Wassenaar geef ik privé vioollessen aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Genieten van je viool

Heb je lang geleden al viool gespeeld en ben je eraan toe weer les te gaan nemen of wordt het de eerste keer?  We kiezen muziek die je aanspreekt. De leukste manier om je techniek en muzikale vaardigheden te ontwikkelen. Je kunt genieten van de viool en ontdekt steeds meer prachtige  vioolmuziek!

Viool en kinderen

Op een speelse manier en met leuke liedjes leren kinderen de beginselen van het vioolspel. Daarbij hoort ook noten lezen en basiskennis. Door te doen, te kijken en te luisteren ontstaat spelenderwijs handigheid met de viool en gevoel voor ritme, klank en melodie. We spelen duo’s voor 2 violen in de les!

Gevorderden

Ik besteed veel aandacht aan een ontspannen houding tijdens het spelen. Je techniek gaat meer vanzelf en moeilijke etudes, voordrachtstukken en solo-concerten geven je meer voldoening. Met uitdagend en prachtige repertoire breng je je streektechniek, toonvorming, vibrato, intonatie en expressie op een hoger plan!

Kamermuziek - orkestpartijen

Speel je in een orkest of ensemble en kom je niet verder met bepaalde lastige passages? Neem je partijen mee naar les en we zoeken de beste vingerzettingen! Door samen je partijen te studeren beleef je meer plezier en ben je zelfverzekerd om de moeilijkste passages moeiteloos te kunnen meespelen!

Druk je uit in muziek!

Ieder muziekstuk heeft, net als ieder mens, een verborgen verhaal. Als je het ontdekt geef je diepte aan je interpretatie. Het wordt jouw verhaal! Muziek maken wordt een meer persoonlijke uitdrukking van jouw wereld. Interpretatie van de composities ga je ontwikkelen. Je leert om timing en toonvorming als uitdrukking van je gevoel in te zetten in je vertolking.

Online vioolles

Online vioollessen, via Skype of Zoom bijvoorbeeld, bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Mirna

Mirna is geboren in Tampico, Mexico. Zij groeide op in een familie waar mzuiek dagelijks om haar heen was. Haar vader is trompettist en haar moeder hoboiste. Niet verwonderlijk dat Mirna al op jonge leeftijd (3 jaar!) met vioollessen begon. Op haar 20e begon zij met haar studie aan het conservatorium van Groningen bij Kati Sebastien. Mirna sloot haar opleiding af met het behalen van een Master aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.
Zij treedt op met diverse orkesten als solist en in kamermuziekrecitals met piano in Amerika en Europa.

Gevestigd in

  • Wassenaar

Leslocatie

  • Wassenaar
  • Bij de docent
  • Online

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Engels
  • Nederlands
  • Spaans

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza