Erik Slik - Privé zangles in Zaandam. Passie voor klassieke zang, operette, opera, koormuziek of pop! Kom langs voor een proefles!

Erik Slik Zanglessen in Zaandam

Privé zangles in Zaandam

Heb je een passie voor zingen en ben je op zoek naar een enthousiaste, professionele zangdocent in Zaandam? Zing je graag opera aria's, oratorium, kunstlied, musical, operette, pop of kleinkunst?

Beginners en gevorderden

Mijn naam is Erik Slik, tenor. Ik heb al deze stijlen op internationale podia uitgevoerd en kan je helpen bij de manieren van uitvoeren van deze stijlen.

Alle leeftijden

Mijn zanglessen zijn zowel voor amateurs als professionals, van jong tot oud. Je bent welkom voor privélessen in mijn gezellige zangstudio, vlakbij Amsterdam.

Jouw stem centraal

Iedereen zit anders in elkaar, iedere stem klinkt anders. We kijken zorgvuldig welk stemtype je hebt, zodat jij je lievelingsrepertoire in de juiste ligging gaat zingen.

Klassieke zangtechniek

Ontdek hoe leuk het is om je stem te ontwikkelen en te laten klinken! De basis hiervoor is de klassieke zangtechniek met veel aandacht voor lichaamshouding, ademtechniek en efficiënte klankproductie.

Je stem trainen

Door te trainen kun je meer bereiken dan je dacht! We bepalen aan de hand van jouw wensen en doelen een persoonlijk plan met oefeningen en repertoire, specifiek voor jouw stem. In de les gaan we gericht aan het werk en vaak wordt er ook flink wat gelachen!

Podiumtraining

Veel zangers lopen tegen stress aan tijdens een optreden. Mijn lessen zijn zo opgebouwd, dat je leert met open mind te kijken naar jezelf en je gedachten. We gebruiken oefeningen uit de Mindfulness.

Stemklachten

Zing je in een koor en is je stem snel moe? Moet je voor je werk veel (voor)zingen of spreken en loop je daar tegen problemen als heesheid en vocale vermoeidheid aan? Met een goede vocale hygiëne, oefeningen uit de Lax Vox (ook wel: bubbelen) en andere stromingen uit de logopedie verbeter je de conditie van je stem.

Leslocatie

In mijn studio is een grote collectie partituren en songbooks om inspiratie uit te putten! Mijn studio in Zaandam is goed bereikbaar met auto en OV. Snelle OV verbindingen en zeker met de auto  max 15 minuten vanuit Amsterdam!

Corona Proof

De zanglessen worden Corona proof, volgens de laatste inzichten,  gegeven!

Online Zangles

Soms is het handig om online zanglessen te boeken. Online zanglessen bieden live instructies, persoonlijke feedback en motivatie online! We gebruiken FaceTime, Skype of Zoom bijvoorbeeld. Het werkt prima! Als je twijfelt, probeer gewoon het Starterspakket van 3 lessen!

Over Erik Slik

Erik Slik studeerde klassieke zang aan het conservatorium van Utrecht (HKU) en was te gast bij de Dutch National Opera Academy in Amsterdam en Den Haag. Van jongs af aan was duidelijk dat zijn stem geschikt was voor opera's van bv. Mozart en Britten, maar dat zijn interesse breder was dan dat. Dat is terug te zien in zijn huidige beroepspraktijk: naast zangles geven, is Erik regelmatig te zien als solist bij De Nationale Opera, was gastsolist bij Theater Thuringen, De Vlaamse Opera, De Nederlandse Reisopera en Theater und Philharmonie Essen. Als concertsolist zingt hij o.a. de Evangelist in Bach's Matthaus Passion en Arvo Part's Stabat Mater, maar ook close-harmony repertoire met vocaal ensemble FROMMERMANN. Verder geeft hij stemvorming workshops en is sinds kort werkzaam als regisseur voor uiteenlopende muziektheatervoorstellingen.

Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else!

Gevestigd in

  • Zaandam

Leslocatie

  • Zaandam
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Duits
  • Engels
  • Nederlands

Prettige zanglessen!

De aangereikte kennis en aanwijzingen zijn zeker helpend. Je hebt een hele heldere en prettige manier van lesgeven..wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!
Joke Kingma, Vocal Group Effair

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza