Altvioolles in Rotterdam

Zoek je altvioollessen in Rotterdam?

Wat goed dat je deze site bezoekt! Bij Vivaldi Music Lessons slaag je zeker om een enthousiaste professionele altvioolleraar in de buurt van Rotterdam te vinden!

Voor wie zijn de altvioollessen?

Onze superleuke en motiverende altvioollessen zijn zowel voor kinderen, jongeren als voor volwassenen. Of je nog nooit zelf actief met muziek bezig bent geweest of regelmatig speelt of zingt; er gaat een wereld voor je open wanneer je ontdekt wat er vocaal en instrumentaal allemaal mogelijk is. Het is een fantastische belevenis om de magie van muziek te ervaren! De beste motivatie als je jouw vaardigheden en muzikaliteit wilt ontwikkelen. 

Altvioollessen met een strippenkaart

Je kunt ieder moment van het jaar instappen en met altvioollessen beginnen. De strippenkaarten van 5 of 10 privélessen bieden je gemak en maximale flexibiliteit.

Waarom een proefles altviool?

Het is fijn om eerst even kennis te maken met de docent van je keuze. Belangrijk voor jou dat je een beeld krijgt van de locatie waar de altvioollessen worden gegeven. Je krijgt ook informatie over de lesprijzen, de beschikbaarheid en een indruk van de manier van lesgeven. Goed om te weten: je instelling is belangrijk voor je docent, maar je niveau maakt niet uit!

Privé altvioolles brengt je verder!

Persoonlijke aandacht is een kwalitiet die in een inspirerende altvioolles thuis hoort. Je muziekles is een belangrijk moment waarin je, samen met je docent, stappen zet om je doelen te bereiken. Je altvioolleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Wat zijn de voordelen van een strippenkaart met altvioollessen? 

 • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
 • Instappen in het jaar wanneer jij wilt.
 • Onbeperkt lessen bijkopen.
 • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
 • Strippenkaarten van 5 of 10 lessen van 30, 45 of 60 minuten
 • Gratis proefles van 30 minutenbij aankoop 1e strippenkaart

Altvioolles aan huis in Rotterdam

Op zoek naar een altvioolleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

Muziektheorie

Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je altvioollessen volgt? Boek een proefles.

Muziekles Cadeaubon met 3 altvioollessen

Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met altvioollessen!

  Waarom privé muzieklessen?

  • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
  • Je leert in je eigen tempo
  • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
  • Altvioolles bij de docent of bij jou aan huis
  • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

  Altvioollessen voor kinderen in Rotterdam

  • Leuk en motiverend lesmateriaal
  • Een goede leeftijd voor kinderen om met altvioollessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
  • Instrumentale vocale/vaardigheden
  • Basis muziektheorie
  • Samenspel met docent en plezier in muziek

  Kies hierboven je altvioolleraar. Plezier in muziek staat centraal!

  Online altvioollessen

  Neem contact op met de altvioolleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

  Onmisbaar Altviool

  De altviool is bij uitstek geschikt om kamermuziek mee te spelen. Een strijkkwartet zonder altviool bestaat niet! Prachtig en donker is de klank die de verbinding legt tussen viool en cello! Ook in orkesten ispeelt de altviool deze belangrijke rol. Er is daarom altijd behoefte aan altviolisten!

  Overstappen van viool op altviool?

  Speel je viool en wil je overstappen op altviool? De klank van de altviool is uniek! Typerend voor het bespelen van de altviool is de andere aanpak dan je gewend bent van je viool.  Je streek moet steviger en alles is veel groter en zwaarder. Om het echt te leren is het belangrijk van een echte altist les te hebben! Uiteraard is techniek maar ook muzikaliteit een belangrijk onderdeel van de lessen.

  Neem een proefles altviool!

  Speel je in een ensemble, kwartet of trio? Neem via deze site contact op met onze gespecialiseerde altviooldocenten en leer om die sonore klank uit je instrument te halen!

  Altvioolles in Rotterdam

  Zoek je een enthousiaste altvioolleraar in de omgeving Rotterdam? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé altvioolles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je altvioolleraar en neem contact op voor een proefles!