Saxofoonles in Amstelveen

Zoek je ......... in Amstelveen?

Vind hier betaalbare privé muzieklessen van een enthousiaste saxofoonleraar in Amstelveen! De lessen bieden inspiratie, heldere instructies, motivatie en plezier in muziek!

Is de proefles gratis?

Je krijgt een gratis proefles bij aanschaf van je eerste Strippenkaart van 5 of 10 lessen. De proefles kost anders 25,-euro.

Privé saxofoonles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé muzieklessen in of vlakbij Amstelveen helpen je om je doelen te bereiken. Je saxofoonleraar weet dat je met gerichte aanwijzingen en inspanning heel ver kunt komen!

Voor wie zijn de saxofoonlessen?

Je kunt muzieklessen nemen als je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, maar zeker ook als je gevorderd bent en je jouw vaardigheden en muzikaliteit verder wilt ontwikkelen. Als je muziek wilt maken is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

   De voordelen van een strippenkaart met 5 of 10 saxofoonlessen? 

   • Flexibiliteit om je muzieklessen af te spreken. 
   • Onbeperkt lessen bijkopen als je wilt.
   • Je koopt de strippenkaarten direct bij je docent.
   • Strippenkaarten van 30, 45 of 60 minuten
   • Gratis proefles bij aankoop 1e strippenkaart

   Saxofoonles aan huis in Amstelveen

   Op zoek naar een saxofoonleraar die bij jou aan huis komt? Boek meteen je proefles om kennis te maken met de docent.

   Muziektheorie

   Meer weten over waarom Muziektheorie leuk en belangrijk is als je saxofoonlessen volgt? Boek een proefles.

   Muziekles Cadeaubon met 3 saxofoonlessen

   Met een Muziekles Cadeaubon geef je een zetje in de rug om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: beginnen met saxofoonlessen!

    Waarom privé muzieklessen?

    • Les van een professionele musicus die al jouw uitdagingen rond muziek kent en begrijpt
    • Je leert in je eigen tempo
    • Aandacht voor jou en jouw doelen en wensen
    • Saxofoonles bij de docent of bij jou aan huis
    • Gezellige en positieve sfeer in je les, zodat je er altijd met plezier naar toe gaat

    Saxofoonlessenvoor kinderen in Amstelveen

    • Leuke en mooie muziekmethodiek
    • Een goede leeftijd voor kinderen om met saxofoonlessen te beginnen is ongeveer 7 a 8 jaar oud
    • Instrumentale vocale/vaardigheden
    • Basis muziektheorie
    • Samenspel met docent - plezier in muziek

    Vergeet niet hierboven je saxofoonleraar te kiezen. Plezier in muziek staat centraal!

    Online saxofoonlessen

    Neem contact op met de saxofoonleraar van je keuze als je liever online muzieklessen wilt volgen!

    Leren improviseren op je saxofoon is een leuk en intensief proces. Kennis van akkoorden, veel luisteren naar opnames, naspelen en aan je techniek en sound werken is wat je gaat ontwikkelen. Om snel vorderingen te maken en gemotiveerd en geïnspireerd te worden doe je dit het beste samen met een ervaren muzikant. Je deelt je enthousiasme voor je instrument en de muziek die je boeit. Saxofoon spelen is echt fantastisch. Je kunt er in zoveel muzieksoorten mee terecht! Klassiek saxofoon is prachtig en in ensembleverband kun je enorm veel arrangementen spelen. Tango, Jazz, pop, soul, DJ en wat je maar lekker vindt. Old school, Swing, Bebop, Funky stuff of Hiphop?

    Proefles Sax?

    Wil je sax leren spelen maar heb je nog nooit geprobeerd? Met een gratis proefles en een starterspakket van 3 lessen ben je er snel achter hoe leuk het is! Heb je al jaren gespeeld en wil je aan je klank werken en je verdiepen in verschillende muzieksoorten? Er zijn verschillende soorten saxofoons: sopraan, alt, tenor en bariton. Met al deze instrumenten kun je een enorme diversiteit aan stijlen spelen. Je leert in de lessen ademtechniek, een gezonde en ontspannen houding, van muziek spelen, leuk en progressief studiemateriaal en je speelt natuurlijk je favoriete muziek. Real Book, scales en harmonieleer is van belang als je gaat improviseren. Ook al heb je het druk op je werk of op school; met de flexibiliteit van de strippenkaart van 10 lessen blijf je goed bezig en verlies je nooit een les! Speel je in een band of in een combo of heb je zin in een saxofoonkwartet te spelen? Ook lessen bandcoaching en muziektheorie. Informeer bij je docent!

    Saxofoonles in Amstelveen

    Zoek je een enthousiaste saxofoonleraar in de omgeving Amstelveen? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé saxofoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je saxofoonleraar en neem contact op voor een proefles!