Vibrafoonles in Wassenaar

Je hebt een docent voor vibrafoonles in de buurt van Wassenaar gevonden!

Bekijk de pagina van de vibrafoonleraar waar je meer van wilt weten en reserveer meteen een vrijblijvende proefles vibrafoon!

Privé Vibrafoonles brengt je verder!

Doelgerichte, leuke en betaalbare privé vibrafoonlessen in of vlakbij Wassenaar helpen je om je doelen te bereiken. Je vibrafoonleraar weet dat je met inspanning, motivatie, plezier, gerichte instructies en heldere uitleg heel ver kunt komen!

7 redenen om een proefles vibrafoon af te spreken

Tijdens de proefles maak je persoonlijk kennis met je aanstaande vibrafoonleraar, krijg je een indruk van de bereikbaarheid van de locatie waar de vibrafoonlessen plaatsvinden, maak je meteen muziek, ervaar je de stijl van lesgeven, bespreek je de duur van je lessen, hoe vaak je les wilt nemen en welke Strippenkaart voor jou het beste zou zijn.

Is de proefles vibrafoon gratis?

De proefles kost 25,-euro, voor 30 minuten prive vibrafoonles. En het goede nieuws: Je krijgt de 25,- euro van de proefles gewoon terug als je een Strippenkaart van 5 of 10 vibrafoonlessen koopt.

Waar worden de vibrafoonlessen gegeven?

Je vibrafoonleraar neemt graag de tijd voor je en geeft de lessen bij voorkeur in zijn of haar eigen huis of studio, in of vlakbij Wassenaar. Gezellig en persoonlijk!

Vibrafoonles bij jou aan huis in Wassenaar

Bespreek met je vibrafoonleraar of de vibrafoonlessen bij jou thuis gegeven kunnen worden en wat de eventuele bijkomende kosten zijn.

In welke muzieksoorten kun je les krijgen?

Vaak is je vibrafoonleraar ook nog eens een specialist in een bepaalde stijl. Je kunt terecht voor Klassieke muziek, Barok muziek Jazz, Wereldmuziek, Pop, Rock, Blues, Latin, Salsa, Klezmer, Folk, Country, Songwriter en veel meer.

Voordelen van privé vibrafoonles in Wassenaar

Privé vibrafoonlessen van een goede muziekdocent in of vlakbij Wassenaar bieden je gerichte aanwijzingen, gezellige sfeer in de les, persoonlijke tips uit de praktijk, inspiratie om maximaal van muziek te kunnen genieten, alle afspraken en de betaling van de lessen lopen direct via je docent. Helder en flexibel!

Zijn er ook vibrafoonlessen voor kinderen?

Jazeker! Boek een proefles en kom kennismaken. Je kunt meteen inschatten of de leslocatie dicht genoeg bij jou in de buurt is.

Wat is een goede leeftijd voor kinderen om met vibrafoonlessen te beginnen?

In het algemeen is een goede leeftijd voor kinderen om met vibrafoonlessen te beginnen als ze ongeveer 7 a 8 jaar oud zijn. Het is altijd verstandig met een vibrafoonleraar een kennismaking af te spreken, om zeker te weten dat je kind er helemaal aan toe is om met vibrafoonlessen te beginnen.

Wat is het belang van wekelijkse vibrafoonlessen?

Zeker voor kinderen, en wanneer je nieuw met vibrafoon begint, is het belangrijk om regelmatig te oefenen en elke week naar je vibrafoonles te gaan. Zo voorkom je dat je dingen verkeerd aanleert. Je vibrafoonleraar zal je motiveren en tips geven zodat je elke les weer blij naar huis gaat!

Welk niveau moet je hebben voor vibrafoonles?

Het maakt niet uit of je nog nooit actief met muziek bent bezig geweest, geen noten kunt lezen en voor het eerst vibrafoonlessen gaat nemen, of dat je meer gevorderd bent. Voor je vibrafoonleraar is je instelling belangrijk, maar maakt je niveau niet uit!

Kun je ook met vibrafoonlessen beginnen als je al wat ouder bent?

Jazeker kan dat! Als volwassene ben je absoluut niet te oud om met vibrafoonlessen te beginnen. Iedereen leert en ontwikkelt op zijn of haar eigen manier en moment. En daar kan vibrafoonles zomaar bij horen!

Kan ik vrijblijvend een vibrafoonles als proefles boeken?

Voordat je met vibrafoonlessen gaat beginnen kun je altijd vrijblijvend een proefles boeken. Je wilt toch weten of je een klik hebt met je nieuwe vibrafoonleraar?

Vibrafoonlessen voor gevorderden

Als je vroeger vibrafoonlessen hebt gevolgd en de draad weer wilt oppakken, je wilt verdiepen in een bepaalde muzieksoort bij een gespecialiseerde vibrafoonleraar of regelmatig met je favoriete muziek bezig bent en vorderingen wilt maken, komen we graag met jou in contact!

Zijn vibrafoonlessen duur?

Ondanks dat alles duurder wordt, blijven onze lesprijzen gelijk! Alle op deze website vermelde vibrafoonleraren zijn professionals die voor een eerlijke prijs een uitstekende muziekles aanbieden. Fair Price voor docent en leerling.

Wat kost een losse vibrafoonles?

De prijs van een losse vibrafoonles zal meestal hoger zijn dan de prijzen van de vibrafoonlessen in een pakket van 5 of 10 lessen. Informeer bij je docent naar de prijs van een losse les.

Wat is het voordeel van de Strippenkaart met 5 of 10 vibrafoonlessen?

De Strippenkaarten met vibrafoonlessen bieden flexibiliteit om je lessen af te spreken wanneer het je het beste uitkomt. Dit kan op een vast moment in de week zijn, of een afspraak per keer. Dit regel je direct met je docent.

Waar koop ik de Strippenkaart met vibrafoonlessen?

Je koopt de Strippenkaarten direct via je vibrafoonleraar. Als je kaart vol is kun je er altijd weer eentje bijkopen. Bekijk de lesprijzen op het profiel van je vibrafoonleraar of neem contact op met de leraar waar je les bij wilt nemen..

Betaal ik direct aan mijn vibrafoonleraar?

Ja, je bestelt en rekent de Strippenkaarten direct af bij je vibrafoonleraar. Kijk altijd op het profiel van je docent naar de tarieven en boek meteen een proefles!

Muziekles voucher met 3 vibrafoonlessen cadeau geven? 

Hoe leuk is het om met een Muziekles Cadeaubon een vriend, vriendin, familielid of kennis een zetje in de rug te geven, om de stap te zetten om die lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan? Namelijk beginnen met vibrafoonlessen! Kijk hier hoe je de Muziekles Cadeaubon met 3 vibrafoonlessen kunt bestellen.

Muziektheorieles in Wassenaar

Met kennis van muziektheorie begrijp je de achtergronden van de muziek die je in je vibrafoonles behandelt beter. Daardoor ga je beter musicieren. Om je inzicht en kennis van harmonieleer, toonsoorten, akkoorden en structuren te vergroten, zijn er Muziektheorielessen bij jou in de buurt. Jazz- pop theorie of Klassieke muziektheorie. Je krijgt priveles.

Muziekles Cadeaubon is een van de populairste cadeaus!

Via Vivaldi Music Lessons kun je direct bij een vibrafoonleraar 3 vibrafoonlessen van 30 minuten als cadeaubon bestellen. En persoonlijk en uniek cadeau dat altijd zeer dankbaar ontvangen wordt.

Muzieklessen voor kleuters en peuters

We zien het zelf ook; Jonge kinderen zijn dol op muziek! En we weten inmiddels uit vele publicaties, en onze eigen ervaring, hoe goed het voor de ontwikkeling van je kind is. Met muziekles ontwikkelt je kind sociale-, emotionele-. motorische- en cognitieve vaardigheden. Het spraak- en gevoelsgebied van het kind wordt gestimuleerd en er is aangetoond dat muziek bijdraagt aan een vrolijker en completer leven! Om al jong met muziek bezig te kunnen zijn en spelenderwijs een muzikale basis te ontwikkelen, biedt Muziek voor kleuters en peuters waardevolle muzieklessen in een gezellige leeromgeving bij de docent thuis.

Vibrafoonlessen voor alle leeftijden. Jazz -Klassiek - Hedendaagsche muziek
Denk je aan vibrafoon dan denk je aan Lionel Hampton of Milt Jackson. De vibrafoon is een veelzijdig slagwerkinstrument waarmee je zowel melodiën als akkoorden kunt spelen. In hedendaagsche klassieke muziek, pop en jazz wordt de vibrafoon, net als de marimba ook regelmatig gebruikt. Wil je in Jazz combo’s of in orkesten en bigbands spelen of ben je echt klassiek georiënteerd. Welkom voor een kennismakingsles vibrafoon! De privé vibrafoonlessen zijn voor leerlingen van alle leeftijden en zowel voor beginners als voor gevorderden!
Leer de beginselen van dit instrument dat bespeeld wordt met ‘mallets’. Houten stokken met een bol van draad bepalen je sound.  Je leert de 4 mallet techniek zoals ontwikkeld door de grote voorbeelden Gary Burton en Mike Mainieri. Er zijn heel veel verschillende stokken om mee te spelen en je klank wordt er door bepaald. Klassieke hedendaagsche muziek, Improvisatie maar ook notenlezen en spelen van moderne partituren van komponisten als Steve Reich, Xenakis, Sahan en Andriessen.

Vibrafoonles in Wassenaar

Zoek je een enthousiaste vibrafoonleraar in de omgeving Wassenaar? Kwaliteit en plezier in muziek voor alle leeftijden! Privé vibrafoonles voor beginners en gevorderden. Strippenkaart van 10 lessen voor gemak en flexibiliteit. Kies je vibrafoonleraar en neem contact op voor een proefles!