Konstantyn Napolov
Vibrafoonles

Vibrafoon leren spelen? Mallets!

De vibrafoon wordt bespeeld met ‘mallets’. Dit zijn houten stokken met een bol van draad voor een prachtige sound! Er zijn veel verschillende stokken om mee te spelen en je klank wordt er door bepaald. 

Plezier in muziek

Ik ben vibrafoon- en marimbaleraar Konstantyn Napolov in Den Haag en ik zal je hier graag en enthousiast over vertellen en je de verschillen laten horen. Plezier in muziek staat voorop in mijn  lessen! Let's start!

Beginners en gevorderden

Ga je voor het eerst op een vibrafoon lesnemen of speel je al een tijdje en wil jij je verdiepen in 4 stokkentechniek of vrijer kunnen improviseren? Beginners en gevorderden zijn welkom voor een proefles. Kom in mijn slagwerkstudio in Den Haag/Scheveningen en verbaas je over de verzameling instrumenten!

Lekker makkelijk!

Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit! je verliest nooit een les!

Wat kun je verwachten

 • ontwikkeling gehoor
 • liedjes spelen
 • klassiek/ modern
 • improviseren
 • oefeningen op maat
 • coordinatie, 
 • stokkentechniek
 • motoriek en timing
 • bladmuziek/noten lezen
 • akkoorden
 • basis muziek theorie

Marimba - Vibrafoon - Pauken - Djembé

Leren improviseren op marimba of vibrafoon? Jazz opf klassiek? Uitdagend leuk en verrassend is hedendaagse slagwerkmuziek van bijvoorbeeld Xenakis, Kagel, Steve Reich of Sarhan.

Privé percussielessen- en drumlessen

De drum- en slagwerklessen van Konstantyn zijn voor beginners, gevorderden en ter voorbereiding op toelatingsexamen conservatorium. Ontwikkel je muzikaliteit en leer met uitgekiende oefeningen een goede en soepele speeltechniek en werk aan een energieke en ontspannen lichaamshouding. Hoe jij je het beste kunt presenteren op een podium is leuk om aan te werken!

Slagwerker Konstantyn Napolov

Al op jonge leeftijd toonde Konstantyn zijn liefde voor het slaan van moeilijke ritmes. Na de zoveelste uitvoering van de kleine slagwerker op het hoofd van zijn grootvader, besloten zijn ouders om hem een professionele educatie te geven. Zo begon op zesjarige leeftijd een muzikale reis voor Konstantyn.De instrumenten die Konstantyn bespeelt passen nauwelijks in een vrachtwagen. Dat zijn o.a. een marimba, Thaise gong, vibrafoon, pauken, crotallos, djembe en cahon. De lijst van scholen, masterclasses, concoursen en werkplekken, waarmee Konstantyn het niveau van zijn muzikale vakmanschap verhoogde, is niet minder groot. Hij behaalde zijn masterdiploma voor slagwerkinstrumenten en directie aan de Nationale Muziek Academie in Kiev, won meer dan 10 prestigieuze nationale en internationale concoursen, werkte als plaatsvervangende concertmeester slagwerk in nationale orkesten van Oekraine en speelde in tv-shows. Na het winnen van het zoveelste internationale concours werd Konstantyn uitgenodigd om toelating te doen bij verschillende Europese conservatoria, waaronder het Koninklijk Conservatorium in Den Haag waar hij zijn bachelordiploma behaalde.Voor het bereiken van zijn bachelor eindexamen nam Konstantyn deel in projecten van het Residentie Orkest, Asko Schonberg Ensemble, Slagwerk Den Haag en vele andere ensembles. Sinds 2011 is hij tevens de leider van het slagwerk-theaterensemble "Davai Perkusion", dat sindsdien al uitvoeringen heeft gegeven in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg. In 2013 heeft het ensemble het Grachtenfestival Concours gewonnen. Naast het spelen van concerten op grote podia geeft Konstantyn met zijn ensemble kamerconcerten. Ook het programma speciaal voor kinderen is erg populair. Konstantyn streeft ernaar om muziek uit verschillende genres in zijn programma's te verenigen: vanaf de barok tot hedendaagse muziek.

Life is really simple, but we insist on making it complicated + Confucius

Contact Konstantyn Napolov

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!