Konstantyn Napolov
Drumles

Slagwerk- en drumles in Den Haag

Wil je klassiek slagwerk leren spelen of liever drummen? Ik ben Konstantyn Napolov, gediplomeerd slagwerker/drummer en enthousiast muziekdocent. Ik ben ik thuis in alle stijlen, van klassiek tot pop en ik heb zin om met je aan de slag te gaan!

Beginners - gevorderden

Mijn slagwerklessen zijn voor beginners tot gevorderden.  Oud of jong; je bent welkom in mijn studio om mijn collectie instrumenten te bekijken én natuurlijk te bespelen! Boek een proefles!

Marimba en vibrafoon - speel een melodie

De marimba en vibrafoon zijn geweldige melodie instrumenten. Het  is prachtig om als slagwerker melodisch en harmonisch pop of jazz nummers of klassieke werken te kunnen spelen! We werken aan expressie via dynamiek, klank en timing.

Improviseren - Muziektheorie

Om vrij te improviseren is het belangrijk om een goede harmonische en theoretische basis te hebben. Ik geef je hier graag les in en je leert alles over melodieopbouw, ritmes en akkoorden

Drumles

Als beginner zit je meteen achter een echt drumstel en leer je de eerste beats! Met effectieve oefeningen en tips verbeter jij je coordinatie, stokkentechniek, roffelen, motoriek en timing. Je leert fills en solo's en lekkere pop, jazz en rock grooves.

Flexibiliteit

Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Percussie - Marimba - Pauken - Djembé

Uitdagend, verrassend en super leuk is hedendaagse slagwerkmuziek van bijvoorbeeld Kagel, Steve Reich of Sarhan. Mijn lessen zijn voor beginners, gevorderden en ter voorbereiding op toelatingsexamen conservatorium.

Slagwerknotatie en plezier!

Je leert drumnotatie lezen en werkt aan een energieke en ontspannen lichaamshouding. Plezier in muziek is uiteindelijk maar ook vanaf de eerste les waar het om gaat. We gaan dus echt muziek maken!

Slagwerker Konstantyn Napolov

Al op jonge leeftijd toonde Konstantyn zijn liefde voor het slaan van moeilijke ritmes. Na de zoveelste uitvoering van de kleine slagwerker op het hoofd van zijn grootvader, besloten zijn ouders om hem een professionele educatie te geven. Zo begon op zesjarige leeftijd een muzikale reis voor Konstantyn. De instrumenten die Konstantyn bespeelt passen nauwelijks in een vrachtwagen. Dat zijn o.a. een marimba, Thaise gong, vibrafoon, pauken, crotallos, djembe en cahon.

Master diploma en concoursen

Hij behaalde zijn masterdiploma voor slagwerkinstrumenten en directie aan de Nationale Muziek Academie in Kiev, won meer dan 10 prestigieuze nationale en internationale concoursen, werkte als plaatsvervangende concertmeester slagwerk in nationale orkesten van Oekraine en speelde in tv-shows. Hij behaalde zijn bachelor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Konstantyn speelde in projecten van het Residentie Orkest, Asko Schonberg Ensemble, Slagwerk Den Haag en vele andere ensembles. Sinds 2011 is hij leider van het slagwerk-theaterensemble "Davai Perkusion", dat optreedt in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg. In 2013 heeft het ensemble het Grachtenfestival Concours gewonnen. Naast het spelen van concerten op grote podia geeft Konstantyn met zijn ensemble kamerconcerten en optredens voor kinderen. Konstantyn streeft ernaar om muziek uit verschillende genres in zijn programma's te verenigen: vanaf de barok tot hedendaagse muziek.

Life is really simple, but we insist on making it complicated + Confucius

Contact Konstantyn Napolov

Ouders ook welkom in drumles!

Met veel geduld, passie, enthousiasme en uiterst positieve stemming weet Konstantyn de drumkunst, de juiste techniek en notenschrift over te brengen.
Daardoor ervaart Zane de drumles als plezierig en heeft de les positieve weerslag op zijn zelfvertrouwen. Hij zit nu in zijn tweede jaar, heeft veel geleerd en gaat steeds met plezier naar de drumles. Heel fijn dat ouder ook welkom is om de les van het kind bij te wonen in de mooie studio en zo de voortgang ook te kunnen volgen.
Eva Maria Wibawati moeder van Zane 11

Een betrokken drumleraar!

Hallo Konstantyn, hieronder vind je de gevraagde ervaring. Zoals je kunt lezen, zijn wij blij met jou Haha. Fijn weekend alvast!
Konstantyn is een betrokken drumleraar met ruimte voor flexibiliteit, hij denkt mee, kundig en kindvriendelijk in zijn benadering.
Eva M

He inspired Danny!

We are very pleased with the way Konstantyn Napolov works with our son. He is a very professional teacher. Konstantyn inspired Danny to learn music, keep him motivated and helped him to revile his talents. Particularly Danny likes the individual approach of choosing musical compositions.
Anna Voropaeva moeder van Danny 7

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!