Konstantyn Napolov Drumles

Slagwerk- en drumles

Wil je klassiek slagwerk leren spelen of liever drummen? Ik ben Konstantyn Napolov, gediplomeerd slagwerker/drummer en enthousiast muziekdocent. Ik ben ik thuis in alle stijlen, van klassiek tot pop en ik heb zin om met je aan de slag te gaan!

Beginners - gevorderden

Mijn slagwerklessen en drumlessen zijn voor beginners tot gevorderden. Op je eerste drumles zit je meteen achter een echt drumstel en leer je de eerste beats!  Je leert fills en solo's en lekkere pop, jazz en rock grooves. Boek een proefles om kennis te maken!

Online drumlessen

Momenteel geef ik ook lessen via Skype of Zoom. Informeer naar de mogelijkheden.

Wat kun je verwachten?

 • coordinatie,
 • stokkentechniek, roffelen,
 • motoriek en timing
 • fills en solo's 
 • pop, jazz en rock grooves
 • percussie instrumenten
 • drumnotatie lezen
 • basis muziektheorie
 • improvisatie
 • relaxte lichaamshouding
 • plezier in muziek!

Marimba en vibrafoon

De marimba en vibrafoon zijn geweldige melodie instrumenten. Het  is prachtig om als slagwerker op een melodie-instrument pop of jazz nummers of klassiek te spelen! We werken aan expressie via dynamiek, klank en timing.

Improviseren

Om vrij te improviseren is het belangrijk om een goede harmonische en theoretische basis te hebben. Je leert alles over melodieopbouw, ritmes en akkoorden.

Flexibiliteit

Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!

Percussie

Uitdagend, verrassend en super leuk is hedendaagse slagwerkmuziek van bijvoorbeeld Kagel, Steve Reich of Sarhan.

Slagwerknotatie

Je leert drumnotatie lezen en werkt aan een energieke en ontspannen lichaamshouding. Plezier in muziek is uiteindelijk maar ook vanaf de eerste les waar het om gaat. We gaan dus echt muziek maken!

Over Konstantyn

Al op jonge leeftijd toonde Konstantyn zijn liefde voor het slaan van moeilijke ritmes. Na de zoveelste uitvoering van de kleine slagwerker op het hoofd van zijn grootvader, besloten zijn ouders om hem een professionele educatie te geven. Zo begon op zesjarige leeftijd een muzikale reis voor Konstantyn.

Vrachtwagen

De instrumenten die Konstantyn bespeelt passen nauwelijks in een vrachtwagen. Dat zijn o.a. een marimba, Thaise gong, vibrafoon, pauken, crotallos, djembe en cahon.

Master en concoursen

Hij behaalde zijn masterdiploma voor slagwerkinstrumenten en directie aan de Nationale Muziek Academie in Kiev, won meer dan 10 prestigieuze nationale en internationale concoursen, werkte als plaatsvervangende concertmeester slagwerk in nationale orkesten van Oekraine en speelde in tv-shows. Hij behaalde zijn bachelor aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Konstantyn speelde in projecten van het Residentie Orkest, Asko Schonberg Ensemble, Slagwerk Den Haag en vele andere ensembles.

Davai Perkusion

Sinds 2011 is hij leider van het slagwerk-theaterensemble "Davai Perkusion", dat optreedt in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Belgie en Luxemburg. In 2013 heeft het ensemble het Grachtenfestival Concours gewonnen. Naast het spelen van concerten op grote podia geeft Konstantyn met zijn ensemble kamerconcerten en optredens voor kinderen. Konstantyn streeft ernaar om muziek uit verschillende genres in zijn programma's te verenigen: vanaf de barok tot hedendaagse muziek.

Life is really simple, but we insist on making it complicated + Confucius

Contact Konstantyn Napolov

Ouders ook welkom in drumles!

Met veel geduld, passie, enthousiasme en uiterst positieve stemming weet Konstantyn de drumkunst, de juiste techniek en notenschrift over te brengen.
Daardoor ervaart Zane de drumles als plezierig en heeft de les positieve weerslag op zijn zelfvertrouwen. Hij zit nu in zijn tweede jaar, heeft veel geleerd en gaat steeds met plezier naar de drumles. Heel fijn dat ouder ook welkom is om de les van het kind bij te wonen in de mooie studio en zo de voortgang ook te kunnen volgen.
Eva Maria Wibawati moeder van Zane 11

Een betrokken drumleraar!

Hallo Konstantyn, hieronder vind je de gevraagde ervaring. Zoals je kunt lezen, zijn wij blij met jou Haha. Fijn weekend alvast!
Konstantyn is een betrokken drumleraar met ruimte voor flexibiliteit, hij denkt mee, kundig en kindvriendelijk in zijn benadering.
Eva M

He inspired Danny!

We are very pleased with the way Konstantyn Napolov works with our son. He is a very professional teacher. Konstantyn inspired Danny to learn music, keep him motivated and helped him to revile his talents. Particularly Danny likes the individual approach of choosing musical compositions.
Anna Voropaeva moeder van Danny 7

Vivaldi Music Lessons

Live Online Muzieklessen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je onder alle omstandigheden in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Motiverende muzieklessen door professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar online muziekles.