Gianfranco Mascayano - Elektrische en Akoestische Gitaarles Amsterdam

Gianfranco Mascayano gitaarlessen in Amsterdam

Gitaarles in Amsterdam

Ga je beginnen met gitaarspelen en wordt het je eerste les? Of ben je meer gevorderd en wil jij je techniek boosten en met meer gemak je favoriete muziek kunnen spelen? Ik ben Gianfranco Mascayano, heb jarenlange ervaring als gitarist in diverse soorten bands en ik ben een enthousiaste en motiverende docent.

Alle stijlen

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les. We werken aan jouw eigen nummers, jazz, funk, de laatste hits, standards, hiphop, rock of Latin. Je leert verschillende gitaartechnieken, zoals alternate picking, economy picking, legato, sweep picking, fingerpicking, vibrato, bends, slides, tapping en we werken aan timing, frasering en improvisatie.

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook gitaarlessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Kinderen en volwassenen

Ik geef les op akoestische en elektrische gitaar aan leerlingen van alle leeftijden. Welkom in mijn home studio in Amsterdam, Staatsliedenbuurt (10 min vanaf CS) of in mijn studio op NDSM (8 min ferry  vanaf CS) In overleg is les bij jou aan huis mogelijk.

Beginners

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek, ontspannen houding en leert de eerste basisgrepen. Op klassiek gitaar beginnen en dan overstappen naar elektrisch? No problemo!

Gevorderden

Leren improviseren, vrijer je solo's kunnen spelen en meer uit je techniek te halen? Als professionele muzikant help ik je bij het verder ontwikkelen van je techniek, theoretische kennis en samen vinden we oplossingen en manieren om je muzikale vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. We besteden aandacht aan een ontspannen houding om snel en soepel lastige grepen, wisselingen en solo's te kunnen spelen.

De sound van je gitaar

Om het gitaargeluid te beinvloeden maak je gebruik van pedalen en effecten zoals bijvoorbeeld Reverb, Delay en Distortion. Ik leer je hoe je software kunt gebruiken om de klank van je gitaar en de enorme hoeveelheid aan effecten te gaan beheersen. Je gaat experimenteren met diverse pedalen zowel in hardware als software vorm.

Moderne manier van lesgeven

Maak audio en video opnames van je les of met je telefoon, zodat je de les kunt terugkijken. Ook kunnen we play-along tracks, schema’s, tabs en andere notatie manieren op je smart phone zetten om het thuis oefenen te vergemakkelijken.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

De proefles

In de proefles kijken we of we een klik hebben, welke muziek je wilt leren spelen en hoe je dat kunt bereiken. Nog geen gitaar? Ik geef je advies over huur of koop.

Over Gian

Gitarist Gianfranco Mascayano werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij omringd werd door muziek uit diverse culturen. Gian speelde al op jonge leeftijd gitaar en heeft een klassieke en Latin American muzikale basis. Het duurde niet lang of zijn interesse in Jazz was gewekt en een periode van toeren, opnames maken en optreden met verschillende bands en artiesten  voerde hem over de wereld. Gian behaalde zijn Jazz Guitar Degree aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt zijn passie voor muziek en de gitaar behalve tijdens optredens ook in het lesgeven.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Zweeds
  • Spaans
  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en je merkt dat iedere keer weer nieuw is! Wil je meer, mooier en beter? Privé muzieklessen van een professional geven je inspiratie en tips om verder te komen en je muzikale vaardigheden te ontwikkelen.

The best way to know your future is to create it - Dr. Joe Dispenza