Gianfranco Mascayano - Elektrische en Akoestische Gitaarles Amsterdam

Gianfranco Mascayano Gitaarlessen in Amsterdam

Gitaarspelen is cool!

Ga je beginnen met gitaarspelen, zoek je een motiverende docent voor je kind, of ben je meer gevorderd gitarist en wil jij je techniek boosten en inspiratie opdoen bij een professionele gitaarleraar in Amsterdam?  Ik ben Gianfranco Mascayano en naast optreden vind ik het super om gitaarles te geven.

Elektrisch en akoestisch

Ik geef les op akoestische en elektrische gitaar en plezier beleven in muziek staat voorop in mijn lessen. Leerlingen van alle leeftijden zijn welkom in mijn home studio in Amsterdam. In overleg is les bij jou aan huis mogelijk. Boek een proefles!

Beginners

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Je werkt aan een goede basistechniek, ontspannen houding en leert de eertse basisgrepen. Je leert strumming patterns en we maken een begin met fingerpicking. Op klassiek gitaar beginnen en dan overstappen naar elektrisch? Doen!

Gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen. Je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. We besteden aandacht aan akkoordkennis, lastige grepen wisselingen, solo's spelen, picking styles, begeleiden, muziektheorie en eventueel notenlezen. Benieuwd? Boek een proefles!

Improvisatie

Improviseren is iets wat je kunt leren, wanneer je de juiste tools hebt! Oefeningen op maat en een relaxte houding bij het spelen stellen je in staat je vrijer te voelen om je fantasie te gebruiken wanneer je improviseert. Ik geef je tips en tricks!

Jazz-Folk-Rock-BLues- Latin

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les en we werken aan jouw eigen nummers, de laatste hits, jazz standards, hiphop, rock, pop, funk of Latin. Ik heb jarenlange ervaring als gitarist in diverse soorten bands en ik ben een bevlogen muzikant en docent.

Songwriter

Zing je songs van anderen of schrijf je zelf mooie nummers en wil jij  jezelf begeleiden op de gitaar? Ik leer je gevoelig en subtiel spelen zodat je teksten en nummers nog beter over het voetlicht komen.

De sound van je gitaar

Om het geluid van je elektrische gitaar te beinvloeden maak je gebruik van pedalen en effecten zoals bijvoorbeeld Reverb, Delay en Distortion. Ik leer je hoe je software kunt gebruiken om de klank van je gitaar en de enorme hoeveelheid aan effecten te gaan beheersen. Je gaat experimenteren met diverse pedalen. Zowel hardware als software.

Moderne manier van lesgeven

We kunnen gebruikmaken van audio en video opnames van je les of met je telefoon een opname maken, zodat je de les kunt terugkijken. Zet play-along tracks, schema’s, tabs en andere notatie manieren op je smart phone om het thuis oefenen te vergemakkelijken.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Nog geen gitaar?

Ik geef je advies over huur of koop.

Over Gian

Gitarist Gianfranco Mascayano werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij omringd werd door muziek uit diverse culturen. Gian speelde al op jonge leeftijd gitaar en heeft een klassieke en Latin American muzikale basis. Het duurde niet lang of zijn interesse in Jazz was gewekt en een periode van toeren, opnames maken en optreden met verschillende bands en artiesten  voerde hem over de wereld. Gian behaalde zijn Jazz Guitar Degree aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt zijn passie voor muziek en de gitaar behalve tijdens optredens ook in het lesgeven.

Gevestigd in

  • Amsterdam

Leslocatie

  • Aan huis
  • Online
  • Bij de docent

Geeft les aan

  • Kinderen
  • Volwassenen

Talen

  • Zweeds
  • Spaans
  • Engels
  • Nederlands

Iedere dag muziek!

Leven zonder muziek? Ondenkbaar! Zelf muziek maken of lekker luisteren, het is een reis in de tijd. Vergeet je zorgen en begeef je in een wereld waar jij je eigen werkelijkheid schept! Speel of zing en merk dat iedere keer weer nieuw is! Wij bieden privé muzieklessen en zanglessen voor iedereen!

Once you make a decision, the universe conspires to make it happen - Ralph Waldo Emerson