Gianfranco Mascayano - Elektrische en Akoestische Gitaarles Amsterdam

Gianfranco Mascayano Gitaarlessen in Amsterdam

Gitaarspelen is cool!

Ga je beginnen met gitaarspelen, zoek je een motiverende docent voor je kind, of ben je meer gevorderd gitarist en wil jij je techniek boosten, echt Jazz of Latin spelen en inspiratie opdoen bij een professionele gitaarleraar in Amsterdam?  Ik ben Gianfranco Mascayano en naast optreden vind ik het super om gitaarles te geven.

Gitaarlessen - Elektrisch en akoestisch

Ik geef privélessen op akoestische en elektrische gitaar. Een relaxte sfeer en plezier beleven aan muziek staat voorop. Leerlingen van alle leeftijden zijn welkom in mijn home studio in Amsterdam Staatsliedenbuurt (Vlakbij CS)

Gitaar leren spelen beginners

Gebaseerd op wat jij wilt leren maken we een lesplan op maat. Als je nog nieuw bent met muziek krijg je op een relaxte manier inzicht, akkoorden en muzieklezen en basiskennis. Je leert op een ontspannen manier je gitaar vasthouden en de eerste basisgrepen. We maken een begin met slagtechniek en fingerpicking. Al snel speel je je eerste song!

Gitaar lessen gevorderden

We gaan aan de slag om meer uit je techniek te halen. Je merkt hoe je soepeler gaat spelen en meer gevoel in je spel kunt leggen. We besteden aandacht aan timing, Latin ritmes, akkoordkennis, lastige grepen, wisselingen, jazz solo's spelen, picking styles, begeleiden, muziektheorie en improvisatie.

Welke stijlen op je gitaar?

Jouw favoriete muzieksoort staat centraal in de les en we werken aan jouw eigen nummers, de laatste hits, jazz standards, hiphop, rock, blues, pop, funk, Latin of wat jij maar wilt!

Improviseren op je gitaar

Improviseren is iets wat je kunt leren, wanneer je de juiste tools hebt! Ik kan je hier goed bij begeleiden. Ik geef je tips en tricks en na een paar lessen voel je je al vrijer om je fantasie te gebruiken wanneer je improviseert.

Songwriter

Zing je songs van anderen of schrijf je zelf mooie nummers en wil jij  jezelf begeleiden op de gitaar? Ontdek je talent om gevoelig en subtiel te spelen, zodat je teksten en nummers nog beter over het voetlicht komen!

Moderne manier van gitaarlesgeven

We kunnen gebruikmaken van audio en video opnames van je les of met je telefoon een opname maken, zodat je de les kunt terugkijken. Zet play-along tracks, schema’s, tabs en andere notatie manieren op je smart phone om het thuis oefenen te vergemakkelijken.

Strippenkaart

Druk met werk of school en liever flexibel je les plannen? Gemakkelijk te doen met de strippenkaart van 10 lessen!

Gitaar huren of kopen?

Als je nog geen gitaar hebt, of toe bent aan een betere gitaar, help ik je graag bij het maken van een keueze. Ik geef je advies over huur of koop.

Over Gian

Gitarist Gianfranco Mascayano werd geboren in Chili en groeide op in Zweden, waar hij omringd werd door muziek uit diverse culturen. Gian speelde al op jonge leeftijd gitaar en heeft een klassieke en Latin American muzikale basis. Het duurde niet lang of zijn interesse in Jazz was gewekt en een periode van toeren, opnames maken en optreden met verschillende bands en artiesten  voerde hem over de wereld. Gian behaalde zijn Jazz Guitar Degree aan het Conservatorium van Amsterdam en deelt zijn passie voor muziek en de gitaar behalve tijdens optredens ook in het lesgeven.

Gevestigd in

 • Amsterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Amsterdam
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Zweeds
 • Spaans

Betaalbare muzieklessen in de buurt!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze. Inspirerende muzieklessen voor jongeren, kinderen en volwassenen.