Nikos Stavlas, Piano lessons for teanagers and adults, beginner to advanced in Amsterdam. Piano classes - home tuition Delft - Amsterdam

Nikos Stavlas Pianolessen in Amsterdam

Pianolessen Amsterdam voor jong en oud

Hallo! Ik ben Nikos Stavlas, gepassioneerd pianist en pianoleraar in Amsterdam. Naast het spelen van concerten in Nederland, Engeland, Spanje en natuurlijk Griekenland, vind ik het superleuk pianolessen aan beginners en gevorderden, kinderen, jongeren en volwassenen, te geven. De pianolessen zijn in het Engels, Spaans, Catalaans of Grieks en... binnekort ook in het Nederlands!

Pianolessen bij jou thuis Amsterdam

Heb je een mooie piano thuis? Ik kan binnen redelijke afstand van het centrum van Amsterdam reizen en ook lessen via Zoom aanbieden.

Pianoles aan huis in Delft

Op Maandagen en Dinsdagen ben ik in Delft. Dan kan ik tussen 17.00 en 21.00 uur bij jou thuis komen om de pianolessen te geven. Lijkt het je wat? Neem even contact op om een proefles af te spreken.

Pianoles beginners - kinderen - volwassenen

Of je een volwassen beginner op de piano bent of dat je motiverende pianolessen voor je kind zoekt; Ik deel mijn liefde voor de piano graag en gebruik moderne methoden zoals Piano Adventures en de European Piano Method om ervoor te zorgen dat je vanaf je eerste les plezier beleeft en vooruitgang boekt.

Wat kun je verwachten?

Je leert notenlezen, basis muziektheorie, zoals ritmes en toonsoorten, en je speelt etudes, toonladders en we spelen al snel mooie klassieke en bekende stukjes. Natuurlijk spelen we ook pianomuziek voor 4 handen! Quatre mains!

Meer gevorderd pianist

Ik heb een zeer uitgebreid repertoire met prachtige muziekstukken en etudes die je, samen met mijn gerichte aanwijzingen en oefeningen, helpen een nog betere pianist te worden!

Techniek dient de muziek

Techniek en muzikaliteit zie ik niet los van elkaar. Wat je wilt uitdrukken, je interpretatie van de stukken op je lessenaar en je gevoel, gaat hand in hand met een goede piano techniek en mooie klank!

Kamermuziek voor pianisten

Kamermuziek is altijd mijn passie geweest en ik treed regelmatig op met instrumentalisten en zangers. Ik deel graag mijn ervaring en voor het coachen van zowel  kamermuziekgroepen als pianoduo's ben je bij mij aan het juiste adres.

ABRSM examens

Aangezien ik vijftien jaar in Engeland heb gewoond en gewerkt, heb ik veel ervaring met het voorbereiden van studenten op de ABRSM-examens, van Grade 1 tot de Diploma's. Niet iedereen vindt het leuk om examens te doen, en ik vind het ook niet nodig als je voor de lol piano speelt, maar het is misschien wel een leuk doel om naar toe te werken!

Flexibiliteit met strippenkaart

Omdat ik weet dat het lastig kan zijn om elke week je pianoles op het zelfde moment af te spreken, maak ik graag gebruik van de flexibiliteit van de leskaarten. We spreken je les per keer af!

Over mij

Ik ben een Grieks/Britse pianist die is opgeleid aan het Royal College of Music in Londen (Masters in Advanced Piano Performance met onderscheiding) en Goldsmiths, University of London (PhD in uitvoeringspraktijk). Ik geef regelmatig solo- en kamermuziekconcerten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en Griekenland, vooral in de Wigmore Hall en Purcell Room in Londen en de Megaron concertzaal in Athene. Ik heb een paar albums met Catalaanse en Zuid-Amerikaanse liedjes opgenomen met de sopraan Patricia Caicedo, evenals solo-pianowerken van Hans Jorn Brandenburg. Ik heb jarenlang piano- en kamermuziekles gegeven in het volwassenenonderwijs (Morley College, CityLit en de Grittleton Chamber Music-cursus) in het VK en geef nu pianolessen in Amsterdam.

Gevestigd in

 • Amsterdam

Leslocatie

 • Aan huis
 • Amsterdam
 • Delft
 • Bij de docent
 • Online

Geeft les aan

 • Kinderen
 • Volwassenen

Talen

 • Engels
 • Nederlands
 • Spaans
 • Grieks

Ontdek de magie van zelf muziek maken!

Zanglessen nemen of een instrument leren bespelen bij een ervaren enthousiaste muziekleraar in de buurt? Wees verzekerd van een plekje na de zomer en boek nu vast een proefles bij de docent van jouw keuze.

If you want to know your future, start creating it!

Dr. Joe Dispenza