Nuno Torres Marques
Basgitaarles

Basgitaarles voor beginners en gevorderden

Lekkere grooves spelen op je basgitaar? Diverse stijlen: Pop, Funk, Fusion, Jazz, Wereld, Latin. Met een Strippenkaart van 10 lessen heb je flexibiliteit en kwaliteit!  Stuur even een email voor een proefles! 

Wat doe je in de les?

Je leert verschillende speeltechnieken die kenmerkend zijn voor de muzieksoort die je kiest. Kennis van akkoorden, scales (toonladders) en akkoordsymbolen ga je ontwikkelen. Leer slappen, dead notes, funky grooves en heavy bass patterns!

Je bent de basis van je band!

Jij bent samen met je drummer de motor van je band en de groove ligt voor een groot stuk in jouw handen. Basleraar Nuno Torres Marques: Ik geef basgitaarlessen in mijn eigen lesruimte in Den Haag centrum. Leer mooie lijnen spelen en natuurlijk alles over harmonieleer en improvisatie.

Je eigen muziek schrijven?

Als componist help ik je graag met het schrijven van je eigen muziek. We kunnen een cursus samenstellen op basis van jouw wensen! Neem even contact op met mij!

Nog geen instrument? 

Ik adviseer je graag bij het vinden van een goed en betaalbaar (ook huur) instrument.

De bassist Nuno Torres Marques

Nuno speelt als bassist op diverse podia en festivals binnen en buiten Nederland.

Let your head down and get in the groove! - Horace Silver

Contact Nuno Torres Marques

music is our passion, let's share it!

Vivaldi Music Lessons

Vivaldi Music Lessons is een platform voor enthousiaste professionele muziekdocenten. Wij geven muziekles in Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam in onze eigen lespraktijk Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding en inspiratie! Regelmatig organiseren wij gezellige muziekavonden waar je kunt optreden! Speel de muziek die je raakt! Muziek verrijkt je leven! Kies je instrument en docent en meld je aan voor een proefles!