Nuno Torres Marques Basgitaarles in Den Haag

Basgitaarles in Den Haag

Kom je niet verder met je basspel en heb je persoon;lijke aanwijzingen nodig? Online baslessen, of toch liever live in een één op één situatie? Misschien dacht je via youtube wel liedjes te kunnen oefenen? Het blijkt toch moeilijker, hoor ik vaak! Beter wat lessen volgen om echt te leren hoe een basgitaar werkt.

Jouw muziek

Lekkere grooves of mooie lijnen spelen op je basgitaar? Ik ben Nuno Torres en ik geef basles in Den Haag aan beginners tot gevorderden, jongeren en volwassenen. Je kunt bij mij terecht voor Pop, Funk, Fusion, Jazz, Wereld, Latin. De lessen zijn praktisch en relaxt. Je leert verschillende speeltechnieken die kenmerkend zijn voor de muzieksoort die je kiest. Boek een proefles!

Face to Face - Online

Naast Face to Face live lessen geef ik ook lessen via Skype en Zoom. Proberen? Informeer naar de mogelijkheden!

Beginners - alle leeftijden

Ik hecht veel waarde aan een relaxte manier om je instrument vast te houden. Je vingers op de snaren krijgen is even lastig maar het gaat je lukken! Je speelt je eerste eenvoudige baslijn van bijvoorbeeld een nummer wat je kent. Je leert over akkoorden, ritmes, basis muziektheorie.

Gevorderden

Jij bent samen met je drummer de motor van je band en de groove ligt voor een groot stuk in jouw handen. Leer mooie lijnen spelen en steady spelen! Improvisatie moeilijk?  Ik help je graag deze vaardigheid te ontwikkelen en meer inzicht in hoe het werkt te krijgen. Gaandeweg ontwikkel je meer zelfvertrouwen en voel jij je vrijer om solo's te improviseren.

 • Kennis van akkoorden,
 • improvisatie
 • eigen nummers schrijven
 • scales (toonladders)
 • akkoordsymbolen
 • slappen, dead notes
 • funky grooves 
 • bass patterns
 • strak spelen, time keeping
 • jazz tot pop
 • fun in music!

Je eigen muziek schrijven?

Als componist help ik je graag met het schrijven van je eigen muziek. Op basis van jouw wensen stellen we de cursus samen.

Nog geen instrument? 

Ik adviseer je graag bij het vinden van een goed en betaalbaar (ook huur) instrument.

Nuno Torres Marques

Nuno speelt als bassist op diverse podia en festivals binnen en buiten Nederland. Tevens is hij betrokken bij de organistatie van diverse festivals.

Let your head down and get in the groove! - Horace Silver

Vivaldi Music Lessons

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Wij geven naast de reguliere muzieklessen ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza