Nuno Torres Marques Contrabasles in Den Haag

Basles voor kinderen, jongeren en volwassenen 

Ben je opzoek naar baslessen voor je kind? Ben je zelf op zoek naar een enthousiaste basleraar om je basspel op een hoger plan te brengen? Ik ben Nuno en ik nodig je graag uit voor een proefles! Strijken, plukken, klassiek, jazz, folk en meer!

Jong beginnen kan!

Als je jong bent is een mini-contrabas de oplossing!  Je stapt later over op een grotere contrabas. Door nieuwe technieken in de instrumentenbouw worden er tegenwoordig hele kleine, ¼ of zelfs 1/8 contrabassen gemaakt. Hierdoor zijn leerlingen al vanaf acht jaar in staat met contrabaslessen te beginnen!

Contrabas - Klassiek - Jazz

Wil je klassiek of Jazz spelen? je hebt altijd een degelijke technische basis nodig om zuiver te kunnen spelen en goed ritmisch te kunnen musiceren. Je krijgt op overzichtelijke manier en aan de praktijk gerelateerd ook basis muziektheorie en met tips en tricks uit de praktijk merk je al snel dat je soepeler en met meer gemak gaat spelen.

Baslessen voor beginners

Ik geef je een uitstekende basis om al snel verschillende muzieksoorten te kunnen spelen! Je gebruikt de succesvolle leermethode Bass is Best van Caroline Emery (UK) je leert strijken en plukken, noten lezen en basis muziektheorie.

Basles voor gevorderden

Wil je echt zuiver leren spelen? Is je pluktechniek voor verbetering vatbaar? Ben je op zoek naar een mooiere toon? Het lesmateriaal is afhankelijk van jouw muzikale voorkeur en smaak.
Voor Jazzbassisten is kennis van akkoorden, scales (toonladders) en akkoordsymbolen leren lezen én spelen super belangrijk. Real Book voor Jazz bassisten onontbeerlijk! Vraag naar combo en bandlessen!

Improvisatie moeilijk?

Improvistaie kun je leren en gaandeweg zul je steeds vrijer en zekerder spelen wat in je opkomt! Dit kan natuurlijk in Jazz maar ook in andere vormen van muziek!

Flexibele lestijden

Met een volle agenda heb je behoeft aan flexibiliteit! Merk het gemak van de Strippenkaart van 10 lessen! je verliest nooit een les!

Bas huren of kopen?

Nog geen instrument? Ik adviseer bij het vinden van een kleine of grote bas!

De bassist Nuno Torres Marques

Nuno speelt als Jazz bassist op diverse podia en festivals binnen en buiten Nederland.

Als je iets wilt moet je het gewoon doen, als je iets niet wilt, doe het niet... Neo Guru

Privé muziekles voor iedereen!

Muziek is onze passie en iedere muziekles biedt deskundige begeleiding, plezier in muziek en inspiratie. Je krijgt privéles en naast de reguliere muzieklessen geven we ook online muzieklessen en zanglessen, zodat je altijd in staat bent om met je docent te werken aan de muziek die je raakt en je leven verrijkt! Muzieklessen van professionele musici. Kies je instrument en docent en informeer naar de mogelijkheden.

The best way to know your future is to create it - Joe Dispenza